Του έβαλαν κατά λάθος άλλο πτώμα αντί για την νεκρή σύζυγο του!...




Οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών που είχαν αναλάβει την κηδεία έβαλαν κατά λάθος μια άλλη γυναίκα στο φέρετρο που θα έπρεπε να ήταν η σορός της 58χρονης συζύγου του Michael Galant.


Ένας άνδρας στη Νότια Αφρική υπέστη σοκ όταν άνοιξε το φέρετρο στην κηδεία της νεκρής συζύγου του και αντί για αυτήν είδε μία άλλη γυναίκα.

"Άνοιξα το φέρετρο της γυναίκας μου και κατάλαβα αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε συνειδητοποιησα πως πρόκειται για ένα τεράστιο λάθος" είπε ο Michael Galant.

Η κόρη τους αμέσως επικοινώνησε με το γραφείο τελετών και τους ρώτησε πως έγινε ένα τέτοιο λάθος. Ο υπάλληλος όμως προσπάθησε να την πείσει πως αποκλείεται να κάνανε λάθος και πως έβαλαν την σωστή σωρό.

Η κόρη τους είπε ότι η οικογένεια αμφισβήτησαν τα κηδειών σχετικά με του swap του σώματος. Το προσωπικό αρχικά προσπάθησε να τους πείσει ότι είχαν παραδοθεί το δικαίωμα το σώμα.

Στη συνέχεια κατάλαβαν, απολογήθηκαν για το λάθος και τους υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν μια δεύτερη κηδεία με το σωστό πτώμα αυτή τη φορά...


Κάντε
για καθημερινή ενημέρωση από


ΠΗΓΗ
Του έβαλαν κατά λάθος άλλο πτώμα αντί για την νεκρή σύζυγο του!... Του έβαλαν κατά λάθος άλλο πτώμα αντί για την νεκρή σύζυγο του!... Reviewed by Unknown on 11:30 Rating: 5
Από το Blogger.