Τα δακτυλικά αποτυπώματα ενδέχεται να χρειαστούν για την απόκτηση καρτών SIM στην Ινδία!!!




Κακόβουλες κάρτες SIM που κυκλοφορούν μέσω μικρών εμπόρων λιανικής πώλησης αποτελούν κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της Ινδίας.

Για να λυθεί το ζήτημα κατάχρησης των καρτών SIM και να μειωθούν τα θέματα ασφάλειας, το Υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε από το Τμήμα Τηλεπικοινωνιών (DOT) να κάνει την πιστοποίηση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ή οποιαδήποτε άλλη βιομετρική λύση, υποχρεωτική κατά την έκδοση νέας κάρτας SIM.

Ωστόσο οι ειδικοί πιστεύουν ότι η επιτυχία εξαρτάται από τη χρήση του βιομετρικού ταυτοποίησης. Το σύστημα δεν θα λειτουργήσει εάν εμπλέκονται υπάλληλοι των εταιρειών. Οι περισσότερες κακόβουλες κάρτες SIM πωλούνται συνήθως με βοήθεια «εκ των έσω»

Σύμφωνα με την TelecomLead, η νέα πρωτοβουλία μπορεί να απορριφθεί από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, δεδομένου ότι θα είναι μια μακρά και δαπανηρή διαδικασία.

ΠΗΓΗ
Τα δακτυλικά αποτυπώματα ενδέχεται να χρειαστούν για την απόκτηση καρτών SIM στην Ινδία!!! Τα δακτυλικά αποτυπώματα ενδέχεται να χρειαστούν για την απόκτηση καρτών SIM στην Ινδία!!! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.