Πήγε να ληστέψει κατάστημα και κόλλησε στην καμινάδα!!!VIDEO



Παρά το γεγονός ότι είχε παγιδευτεί στην καμινάδα για δέκα ώρες χωρίς τροφή ή νερό, ο 38χρονος δεν φάνηκε να... χαίρεται όταν είδε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ένα άνδρας εγκλωβίστηκε για δέκα ώρες, σε μια καμινάδα στο Άρκανσο των ΗΠΑ στην προσπάθειά του να ληστέψει ένα ενεχυροδανειστήριο!

Ο λόγος για τον Μάικλ Γούειν Κέις το νεότερο, ο οποίος βρέθηκε παγιδευμένος κοντά στο άνοιγμα της καμινάδας, το πλάτος της οποίας δεν ξεπερνούσε τα 27 εκατοστά, από τον ιδιοκτήτη του ενεχυροδανειστηρίου Capital Έρνεστ Ρέινι.

Παρά το γεγονός ότι είχε παγιδευτεί στην καμινάδα για δέκα ώρες χωρίς τροφή ή νερό, ο 38χρονος κάθε άλλο παρά χαρούμενος φάνηκε όταν είδε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Καθόλου ευγνώμων, ο Κέις άρχισε να βρίζει σαστισμένο αφεντικό του καταστήματος, παρότι ήταν ο άνθρωπος που θα οδηγούσε στη σωτηρία του.

«Σκέφτηκα ένα πουλί ή ένα ζώο ήταν πιθανότατα εκεί (στην καμινάδα). Ήθελα να πάω πάνω και να ελέγξω, και όταν έφτασα εκεί ένα πρόσωπο με κοίταζε. Όταν τον ρώτησα τι έκανε εκεί κάτω και γιατί ήταν προσπαθούσε να εισέλθει στο κτίριο άρχιζε να βρίζει» δήλωσε ο Ρέινι σε τοπικό κανάλι.

Πάντως, ακόμη και αν ο θρασύτατος κακοποιός της συμφοράς είχε καταφέρει να προσεγγίσει το κάτω μέρος της καμινάδας, δεν θα μπορούσε να μπει στο κατάστημα, καθώς είναι σφραγισμένη εδώ και χρόνια κάτι που προφανώς δεν γνώριζε!

Ο Κέις αργότερα απελευθερώθηκε από την πυροσβεστική, αλλά προσπάθησε να διαφύγει, πριν συλληφθεί από την αστυνομία για απόπειρα διάρρηξης και αντίσταση κατά της αρχής.

Ο 38χρονος δήλωσε ότι καθώς έκανε βόλτα στην... ταράτσα του καταστήματος σκόνταψε και έπεσε στην καμινάδα κατά λάθος...




ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Πήγε να ληστέψει κατάστημα και κόλλησε στην καμινάδα!!!VIDEO Πήγε να ληστέψει κατάστημα και κόλλησε στην καμινάδα!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.