Έχει τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο! 2.70 μέτρα !


Η είδηση αφορά την Τατιάνα Πισμέναγια, μια 43χρονη γυναίκα από την Ρωσία, η οποία έχει τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο. Η ίδια ασχολείται αρκετά με την περιποίησή τους και δηλώνει περήφανη για αυτά.





Η Τατιάνα είναι σήμερα 43 ετών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών (αγόρια). Εργάζεται σε εργοστάσιο παραγωγής μουστάρδας. Δεν έχει κουρευτεί ποτέ στην ζωή της.





Όταν ήταν μικρή της το απαγόρευαν οι γονείς της. Αργότερα μεγάλωσε και της άρεσε το μακρύ μαλλί, κάτι που συνέβη και με τον σύζυγο και τα παιδιά της και έτσι δεν υπήρχε λόγος να τα κόψει.




Το μήκος των μαλλιών της φτάνει τα 2.70 μέτρα. Η κυρία Πισμέναγια λούζεται συνήθως μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες, αφού αυτή η διαδικασία της παίρνει περίπου τέσσερις ώρες. Αν θέλει εν συνεχεία να στεγνώσει τα μαλλιά της και να τα χτενίσει, χρειάζεται συνολικά πάνω από δέκα ώρες (έχει ασχοληθεί με τα μαλλιά και ολόκληρο 12ωρο).



ΠΗΓΗ
Έχει τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο! 2.70 μέτρα ! Έχει τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο!  2.70 μέτρα ! Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.