Πακιστανός παρέσυρε με το αμάξι 2 Ελληνόπουλα και σκότωσε το ένα...Και τα παράτησε...



Ο Πακιστανός εγκατέλειψε αιμόφυρτα τα δύο ελληνόπουλα και έκρυψε επιμελώς το αυτοκίνητό του πίσω από αποθήκη σε αγροτική περιοχή.

Η ασυδοσία και η εγκληματικότητα από λαθρομετανάστες στην Καρδίτσα συνεχίζεται.Την μαύρη εργασία,τις κλοπές,τις παρενοχλήσεις παιδιών και τον βιασμό 74χρονης ήρθε να συμπληρώσει ο θάνατος από τροχαίο ενός 17χρονου Έλληνα.

Συγκεκριμένα 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν παρέσυρε και σκότωσε τον 17χρονο (16-08-2013) το βράδυ στο Αρτεσιανό Καρδίτσας,όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε φίλος του νεκρού με συνεπιβάτη τον ίδιο και τους παρέσυρε για 200 μέτρα.

Ο Πακιστανός εγκατέλειψε αιμόφυρτα τα δύο ελληνόπουλα και έκρυψε επιμελώς το αυτοκίνητό του πίσω από αποθήκη σε αγροτική περιοχή. Μετά από υπόδειξη πολίτη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας όπου και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος…

ΠΗΓΗ
Πακιστανός παρέσυρε με το αμάξι 2 Ελληνόπουλα και σκότωσε το ένα...Και τα παράτησε... Πακιστανός παρέσυρε με το αμάξι 2 Ελληνόπουλα και σκότωσε το ένα...Και τα παράτησε... Reviewed by Unknown on 16:52 Rating: 5
Από το Blogger.