Νεκρός ο επιχειρηματίας Φίλιος στα Τρίκαλα...Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ!!!

Βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του ο επιχειρηματίας Νίκος Φίλιος στα Τρίκαλα ! Νέο τραγικό περιστατικό με ξαφνικό θάνατο στα Τρίκαλα, αυτή τη φορά με έναν 59χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, το βράδυ βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Αχιλλέως 6, ο 59χρονος Τρικαλινός έμπορος Νικόλαος Φίλιος, που διατηρούσε μαγαζί εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στον πεζόδρομο της Χατζηπέτρου στα Τρίκαλα.


Ο άτυχος άντρας, που διέμενε μόνος, βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο πεσμένος στην μπανιέρα της οικίας του, λίγο πριν τις 10 το βράδυ και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου περιπολικό έσπευσε στο σημείο όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον εκλιπόντα στο Νοσοκομείο Τρικάλων.


ΠΗΓΗ
Νεκρός ο επιχειρηματίας Φίλιος στα Τρίκαλα...Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ!!! Νεκρός ο επιχειρηματίας Φίλιος στα Τρίκαλα...Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ!!! Reviewed by Unknown on 01:13 Rating: 5
Από το Blogger.