Η ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΖΙΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ... ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ!!!!

Η πανάρχαια τεχνική μέθοδος απόσταξη της ζιβανίας/ζεύσοινου!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Η ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΖΙΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ!!!!

Μία ανεντιμη σχέση εξελίσσεται ως υλοποίηση εις την Κύπρον η οποία είναι προγραμματισμένη από τον καιρόν του Απελευθερωτικού Αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. προδίδοντας τους αγωνιστές και τους ήρωες του Κυπριακού Ελληνισμού από τα γεννοφάσκια του Αγώνα τους, ο οποίος έγινε διά την Ένωση με την Ελλάς αλλά εξ αρχής ήταν προσδιορισμένον να ελέγχεται και να γίνει Ψευδοανεξαρτησία και έλεγχος της Κύπρου από τους Νεοναϊτες Ιππότες (Μασσώνους, κάποτε οι Ναϊτες Ιππότες κατείχαν την Κύπρον και ήταν το προηγούμενον όνομαν τους πριν τους κατασφάξει και διώξει ο Αυτοκράτωρ της Γαλλίας Φίλιππος ο Εύμορφος εις τον Μεσαίωνα). Τώρα επανέρχονται. Οι Άγγλοι ψευδοέφυγαν από την Κύπρον και βασικά ουδέποτε κατείχαν την Κύπρον αυτοβούλως αλλά την κατείχαν ως διορισθείς και ενδιάμεσοι της Νεοϊπποτικής Διεθνούς Παρατάξεως. Το πρωθυπουργείον της αγγλικής ειδικής αρμοστείας εις την Λευκωσία δεν είναι τυχαίον όπου μετέγινε το Προεδρικόν Μέγαρον της Κρυπτομασσωνικής Δικτατορικής Ψευδοδημοκρατίας της Κύπρου ιδρθυείς 14 Αυγούστου εν έτει 1960 μ.Χ. και επειδή οι ιθύνοντες πολιτικοί ήθελαν να παραθερίζουσι κάθε έτος εν Αυγούστω μηνεί ψευδάλλαξαν την ημερομηνία της Ψευδοανεξαρτησίας εν Οκτωβρίω πρώτην του μηνός. Πριν ψευδοφύγουν από την ψευδαπελευθερωμένη ή και ημιτελαπελευθερωμένη Κύπρον οι Άγγλοι παρέδωσαν την Κύπρον εις 300 οικογένειες προδοτών να την ελέγχουν διά χάριν των, όλοι τους Νεοναϊτικοί Παγαπότηδες Ιππότες της Αντιελληνικής Εκστρατείας άμεσα ή έμμεσα, συνειδητώς ή ασυνείδητως.

Οι Νεοναϊτες Ιππότες του Ναού του Σολομώντος μέλλοντος βασιλείου του Αντίχριστου έλαβαν εξ αρχής την υπόσχεση ότι θα ελέγχουσι όλα τα κόμματα της Κύπρου, το εμπόριον, τα γράμματα, την κοινωνία και δη όσον επιτρέπει εις έκαστη εποχή η ανοχή και η νόθη αυτοαφελλήνιση και αυταπάρνηση της ψυχής και της καταγωγής των Ελληνοκυπρίων και ορκίσθηκαν να ειργάζονται προς αυτήν την άτιμην κατεύθυνσην να κερδίζει ο Σατανάς και η Σκοταδική Άγνοια της Μεσαιωνικής τους Καταγωγής τους Ελληνόψυχους, αρχής γενομένης με τους Ψευδοτουρκοκύπριους τους οποίους φορτώνοντας φόρους και άλλα δυσβάστακτα δεινά παρεξανάγκασαν να αλλαξοπιστίσουν αν και οι ίδιοι εν πολλοίς είναι Κρυπτοχριστιανοί ή και Λινοβάμβακοι όπως κωδικοποιήθηκε εν καιρώ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Και τώρα εις το θέμαν μας υπερλακωνικώς. Να θυμάστε Κύπριοι και Ελλαδίτες εις το μέλλον, εάν είμαστε υπό της κεκαλυμμένης μασσωνικής κατοχής εις τον εφημερών βαθμόν, όταν θα εξορύξουμε το υγραέριον και το πετρέλαιον θα το αγόραζουμε αυτόν το «ιδικόν» μας αγαθόν ακριβότερον από το μη ιδικόν μας υγραέριον. Μα πού επανακούστηκε κάτι τοιαύτον; Μα εις την ζιβανία (κυπριακή ρακή, τσίππουρον) η οποία είναι ακριβότερη από το ουίσκυ ερχόμενον εκ Σκοτίας και Η.Π.Α., και από την βότκα ερχόμενη εκ Ρωσσίας κ.α.. Και γνωρίζετε διατί; Μα επειδή επιβάλλουν οι μασσώνοι εμπόροι τον φόρον εις τους αγνούς πατριώτες μέσω της ΒΡΩΜΟΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΠΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΚΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕΩΣ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ινά μην πλουσιέψουν αυτοί ως Ελληνοκύπριοι και να εισάγουμε οινοπνεύματα ώστε να συνεχίζεται η μη προκοπή της κυπριακής οικονομίας. 

Η πλουσιότερη χώρα του κόσμου εις υγραέρια, πετρέλαια, ορυκτά κ.α. η Νιγηρία είναι η κατά κεφαλήν υπερπτωχότερη χώρα της υφηλίου/αρούρας και ενώ σκάβωντας λάκκον ενάμισυ μέτρου εις τινές περιοχές αναβλύζει πετρέλαιον αντί ύδωρ όπως και εις τον Τέχας/Τέξας (αγγλιστί). 

Τούτα διά να εξεύρετε πού βαδίζωμεν και ποίους όλοι μαζίν ψηφίζωμεν και να έχετε υπόψιν και πως τα καινά κόμματα και κομματίδια εξ ιδίων προδοτών ελέγχονται ως μαριονέττες και έχουσι διαφορετικά προσωπεία. Κάποτε ένας φίλος απήντησε σε ερώτηση διά κάποιον πολιτικόν πρόσωπον τοπικής αυτοδιοίκησης: «διαθέτει είκοσι χιλιάδες πρόσωπα» ήτοι η τέχνη της μασσωνίας, η οποία αυτοδιαχωρίζεται, ως αστερίας ο οποίος διαμετατρέπεται το άριστον εις φενάκη και ψευδαπάτης σε διαφορετικά ζώα ήτοι όκταπον, συπία, χαρακοίδα, τρίγλη, σπάρον, ελέφαντα, σκυλόψαρον κ.α…..

Εάν βλέπετε μερικές κάμψεις της δικτατορίας του δεσποτικού μασσωνισμού από κυβερνήσεις, προέδρους, πρωθυπουργούς, κόμματα, βουλές, εν Ελλάδι και εν Κύπρω, είναι πότε κόλπον παραπλανητικής πρόθεσης ψευδοπισθοδρόμισης και πότε αποτέλεσμα των πιέσεων, των αντιλήψεων και των κατηγοριών μας εναντίον τους. Συνεχίστε δεν είναι αήττητοι, ενωθείτε όπως ενώνονται και οι εχθροί των λαών εναντίον μας! Ενωμένοι ιστάμεθα διαιρεμένοι πίπτωμεν, εκπίπτωμεν, διαπίπτωμεν....!!!!

Ο Θεός έκανε την φύση ελεύθερη δηλαδή ελεγχόμενη από την απρόσμενη, άναρχη προσδιορισμένου ρυθμού αλλά ασύλληπτης συνθέσεως ως προς έκαστη απειροελάχιστη πρόθεση της ανά απειροελαχιστοδευτερόλεπτον και οι μασσώνοι μάχονται να την εγκλωβίσουν εις τα συμφερόντα τους και του δικτάτωρος όπου θα επιβάλουν Αντίχριστου ήτοι του δεύτερου θηρίου της Αποκαλύσεως του Ίωνα Ιωάννη του Θεολόγου ενώ το πρώτον θηρίον είναι η ίδια. Θέλουν να βάλουν μικροσυσκευή/μικροψήγμα (μικροτσίπ) ακόμη και εις τα ηλεκτρόνια ει δυνατόν διά να σκλαβώσουσι την εκ φύσεως αγαθούσα ύλη εις τις προθέσεις του κακού πατέρα του Διαβόλου. Εντούτοις, εις την Αποκάλυψη αναφέρει πως η μασσωνία/πρώτον θηρίον θα ηττηθεί αλλά θ' αφεθεί να ανακάψει εκ Θεού ινά δοκιμάσει την χριστιανική μας πίστη όταν θα μας αφήσει κυριολεκτικώς μόνους ινά παλαίψωμεν με ινάτι και πείσμα ως Σπαρτιάτες, Ιερολοχίτες Θηβαίοι, Αθηναίοι Φιλόσοφοι, Ίωνες Ιεροσοφοί και Θεόχαροι, Πεισματάρηδες Ηπειρώτες, Θεοθαραλλαίοι Μακεδόνες, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙ ΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΕΚΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛ ΠΑΤΡΟΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΙ!!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΡΑ!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΘΕΪΚΗΝ ΠΙΣΤΗΝ!!!!
Έχετε υπόψιν σας η λέξη ζιβανία = ζοιβανία = ζευς+οίνοις = ζεύοινος = ζοίνος = ζήβανος = ζεύανος = ζοιβανία/ζοιαυνία = ζιαυνία!!!! = ο Οίνος του Ζεύς, ταύτον να πίνετε!!!! Εϊβα = Εις υγείαν!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Η ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΖΙΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ... ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ!!!! Η ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΖΙΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ... ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ!!!! Reviewed by Unknown on 13:30 Rating: 5
Από το Blogger.