Ο μύθος των Άνδεων οπου η ανθρωπότητα επανεμφανίστηκε μετά τον Κατακλυσμό!!!



ο μύθος των Άνδεων στη λίμνη Τιτικάκα τόπος που ο μεγάλος θεός Viracocha έκανε τα δημιουργικά κατορθώματά του, όπου η ανθρωπότητα επανεμφανίστηκε μετά τον Κατακλυσμό.

Εάν αυτός ο μύθος ήταν φαντασία, δεν υποστηρίζεται από τα γεγονότα!, γιατί στις όχθες της λίμνης Τιτικάκα είναι πρώτη και μεγαλύτερη αρχαία πόλη σε όλη την Αμερική

με μονόλιθους, περίτεχνα σκαλιστά μνημεία και αγάλματα που εξέπληξε τους πάντες όταν είδαν το Tiwanaku (οπως ονομάζεται αυτό το μέρος), έχουν επίσης αναρωτηθεί ποίος έχτισε αυτήν την μοναδική πόλη, σοκαρίστηκαν όταν υπολόγισαν την αρχαιότητα του.το μεγαλύτερο μυστήριο είναι η ίδια θέση: άγονη περιοχή , σχεδόν 4000 μέτρα - Τέσσερα χιλιόμετρα - Υψόμετρο, ανάμεσα στις ψηλότερες κορυφές των Άνδεων, που είναι μόνιμα καλυμμένες με χιόνι! .

Ποιος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια απίστευτη προσπάθεια να στήσει τα κολοσσιαία κτίρια, με μια πέτρα που πρέπει να αφαιρεθεί και να μεταφέρει από μίλια μακριά σε αυτό το μέρος, χωρίς δένδρα, έρημο και ανεμοδαρμένο μερος;

Ό George Squier αισθάνθηκε σοκαρισμένος, όταν έφτασε στη λίμνη πριν από έναν αιώνα.

Τα νησιά και τα ακρωτήρια της λίμνης Τιτικάκα είναι ως επί το πλείστον στείρα. Στα ύδατα κρύβει κάποια ποικιλία από παράξενα ψάρια, σε μια περιοχή όπου το κριθάρι δεν ωριμάζει, και όπου ένα μικρό καλαμπόκι αναπτύσσεται ελάχιστα, όπου οι πατάτες μεγαλώνουν στο ελάχιστο,και είναι πίκρες, το μόνο δημητριακό είναι το quinoa, και όπου τα μόνα ζώα της περιοχής το έχουν ως τροφή είναι τα αλπακά, λάμα και περουβιανή λάμας. "

Μαζί με ένα σκίτσο που σχεδίασε, έγραψε:

Εδώ, η μεγάλη οροσειρά των Άνδεων το χιόνι υψώνεται μπροστά στα μάτια μας σε όλο της το μεγαλείο. Με θέα τη λίμνη, το μεγαλύτερο μέρος της Illampu ή Sorata, το στέμμα της ηπείρου, το ψηλότερο βουνό στην Αμερική, οι εκτιμήσεις και υπολογισμούς για το ύψος του, μεταξύ 7.600 και 8.200 μέτρων. "

Στα νότια του σημαντικού ορόσημου, αδιάσπαστη αλυσίδα των βουνών και τελειώνει σε κορυφές στο μεγάλο βουνό της Illimani, 7400 μ. υψόμετρο." και γιγαντιαία βουνά της Ανατολής, που εκτείνεται στη λίμνη και νότιες ακτές της.
οροσειρά των Άνδεων δεν έχει δεντρά

"Ίσως δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο, από μια άποψη, έχουμε μια διαφορετική και υπέροχη πανοραμική θέα. Το σύνολο στο οροπέδιο του Περού και τη Βολιβία, στο ευρύτερο μέρος του, με το δικό του σύστημα του ποταμού, τα δικά του ποτάμια και λίμνες, πεδιάδες και τα βουνά της, όλες πλαισιώνεται από τα βουνά των Άνδεων

Δεν θα ήταν αυτά τα γεωγραφικά και τοπογραφικά χαρακτηριστικά για την επιλογή αυτού του τόπου, στην άκρη μιας μεγάλης πεδιάδας, με δύο κορυφές που ξεχωρίζουν όχι μόνο από το έδαφος, αλλά και από τον ουρανό, όπως το Twin Peaks Αραράτ (5.100 και 3.900 μέτρα)

τα αρχαία ερείπια αυτά περιγράφονται ως "Tiwanaku, το Μπάαλμπεκ του Νέου Κόσμου», διότι αυτή ήταν η μόνη σύγκριση που θα μπορούσε να συμβεί, είναι σε μια περιοχή που έχουμε εντοπίσει ως μια προσγείωση τον Anunnaki οπου Γκιλγκαμές περπάτησε πέντε χιλιάδες χρόνια πριν.

Ο μεγαλύτερος εξερευνητής αυτού του αιώνα ερεύνησε τα ερείπια της Tiwanaku, ο Arthur Posnansky ένα Ευρωπαίος μηχανικός ο οποίος μετακόμισε στη Βολιβία και αφιέρωσε τη ζωή του για να διαλευκάνει τα μυστήρια από αυτά τα ερείπια.

Μισό αιώνα πριν, ο Squier ανέφερε ότι στην κοντινότερη πόλη στη χερσόνησο τηςCopacabana, η εκκλησία και τα σπίτια των κατοίκων της, χτίστηκαν με πέτρες που πήραν από τα αρχαία ερείπια. Βρήκε ότι στον καθεδρικό ναό της Λα Παζ είχε πέτρες από το Tiwanaku.

Ωστόσο, τα λίγα που παρέμειναν, κυρίως επειδή ήταν πολύ μεγάλα για να μετακινήσουν, τον οδήγησε να πιστεύει ότι ήταν τα απομεινάρια ενός πολιτισμού πριν από τους Ίνκας, τον πολιτισμό της Αιγύπτου και της Μέσης Ανατολής. Τα ερείπια δείχνουν ότι οι δομές και τα μνημεία ήταν το έργο ενός λαού με μια μοναδική αρχιτεκτονική, τέλεια και αρμονική, και όμως, "δεν είχε παιδιά, και περίοδο ανάπτυξης." Δεν αποτελεί έκπληξη, επομένως, ότι οι ιθαγενείς είπαν ότι τα πάντα είχαν φτιαχτεί μέσα σε μια νύχτα από γίγαντες.

Τα ερείπια αυτά εξέπληξαν όλους τους ταξιδιώτες που τα έχουν δει κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων αιώνων. Αφήνοντας τη συνηθισμένη εξήγηση ότι τα κολοσσιαία και οι περίπλοκες δομές της Puma Punku ήταν «ναός», τι πρακτικό σκοπό είχαν; Ποιος ήταν ο σκοπός για τον οποίο τα είχαν στοιχηματίσει τόσο τεράστια και τόσο πολύπλοκα; τα μεγαλύτερα κόμματα μπλοκ κόπηκαν με εκπληκτική ακρίβεια που είναι δύσκολο ακόμη και σήμερα.


ΠΗΓΗ
Ο μύθος των Άνδεων οπου η ανθρωπότητα επανεμφανίστηκε μετά τον Κατακλυσμό!!! Ο μύθος των Άνδεων οπου η ανθρωπότητα επανεμφανίστηκε μετά τον Κατακλυσμό!!! Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.