Ποζάρισαν γυμνές για να σώσουν κτίριο του χωριού τους στην... Αγγλία

Οι κυρίες του Κάσλσαϊντ εμπνεύστηκαν από την κομεντί του Νάιτζελ Κόουλ «Κορίτσια του ημερολογίου» με τις Ελεν Μίρεν και Τζούλι Γουότερς

Ενα βρετανικό χωριό έγινε πρόσφατα άνω-κάτω όταν μερικά ώριμα «κορίτσια» αποφάσισαν να σώσουν έναν ιστορικό χώρο με τρόπο μάλλον ανορθόδοξο.
Θα μπορούσαν να πουλάνε κέικ, να κάνουν κληρώσεις δώρων, να οργανώνουν συναντήσεις με καφέ και κουλουράκια, όπως συνηθίζεται άλλωστε, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, οι κυρίες από το Κάσλσαϊντ όμως προχώρησαν σε κάτι πιο ριζοσπαστικό. Οταν η αίθουσα τελετών της κοινότητάς τους, που μετράει εκατό χρόνια ζωής, άρχισε να καταρρέει, αποφάσισαν να τη σώσουν ποζάροντας ολόγυμνες και με τις φωτογραφίες τους, καλλιτεχνικές φυσικά, έφτιαξαν ένα ημερολόγιο το οποίο πωλείται αντί 10 λιρών από την ιστοσελίδα της κοινότητας www.castleside.net.
Αρχικά το Κοινοτικό Συμβούλιο απέρριψε την πρόταση, η διοργανώτρια όμως δεν το έβαλε κάτω. Ούτε πτοήθηκαν τα δέκα εύσωμα μοντέλα - από 27 μέχρι 76 ετών - που συμμετείχαν στη φωτογράφιση όταν κάποια μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου δήλωσαν με περισσή αγένεια ότι το ημερολόγιό τους θα είχε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία αν φωτογραφίζονταν ντυμένες. Κάποιοι φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε την καλή τους φήμη ενώ άλλοι σχολίασαν ότι η ιδέα ήταν ξεπερασμένη, αφού είχε ήδη γίνει ταινία.
Θυμάστε τα «Κορίτσια του ημερολογίου» με τις Ελεν Μίρεν και Τζούλι Γουότερς; Πράγματι, οι κυρίες του Κάσλσαϊντ εμπνεύστηκαν από την κομεντί του Νάιτζελ Κόουλ η οποία στηριζόταν επίσης σε μια αληθινή ιστορία. Αποδεικνύονται όμως πολύ πιο τολμηρές από τις μεσόκοπες κυρίες του Βόρειου Γιορκσάιρ που φωτογραφίστηκαν μεν γυμνές για να ενισχύσουν οικονομικά το νοσοκομείο της πόλης τους, με μερικά κέικ όμως τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία πέτυχαν ένα αρκετά σεμνό αποτέλεσμα. Στο ημερολόγιο του Κάσλσαϊντ δεν υπάρχουν κέικ.
Σε μια λήψη οι γενναίες του χωριού πόζαραν γυμνές πάνω σε μπάλες από σανό, σε μια άλλη η αισθητικός του χωριού, μια υπάλληλος της ενορίας και μια πωλήτρια, πιασμένες χέρι χέρι, τρέχουν με γυμνά οπίσθια σε ένα χωράφι. Κανείς δεν σοκάρεται όμως πια. Ισα ίσα, κατάφεραν να πάρουν όλο το χωριό με το μέρος τους.


tanea
Ποζάρισαν γυμνές για να σώσουν κτίριο του χωριού τους στην... Αγγλία Ποζάρισαν γυμνές για να σώσουν κτίριο του χωριού τους στην... Αγγλία Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.