ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΟ... ΝΕΡO ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ!



Βενζίνη, αντί για χλώριο, φέρονται ότι έριξαν μέσα σε δεξαμενή ύδρευσης, για να...
«καθαρίσει», σε Τοπική Κοινότητα της Τριφυλίας! Το πραγματικά απίστευτο αυτό περιστατικό, σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, φαίνεται πως είναι πέρα για πέρα αληθινό!
Το χωριό έχει μείνει τρεις μέρες χωρίς νερό και ευτυχώς που δεν άνοιξαν την κάνουλα, γιατί αν αυτό γινόταν ενδεχομένως να είχαν προκληθεί τεράστια προβλήματα στην υγεία και την υγιεινή κατοίκων και επισκεπτών, αφού οι βρύσες αντί για καθαρό νερό θα έτρεχαν... βενζίνη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθαρισμός της δεξαμενής με... βενζίνη αντί για χλώριο συνέβη χωρίς η ΔΕΥΑΚΥ με τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς της παράγοντες να έχει λάβει γνώση του θέματος και δίχως να συνδράμει για τον καθαρισμό, ο οποίος φέρεται να υλοποιήθηκε αυτοβούλως από τοπικό δημοτικό σύμβουλο, σύμφωνα με το thebest.gr.
Αυτονόητο είναι πως αυτό το θέμα αποκτά πολλές προεκτάσεις που άπτονται της λειτουργίας του δήμου Τριφυλίας και των υπηρεσιών του καθώς και των αρμοδιοτήτων που έχουν και ασκούν, εκ του Νόμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι. Σήμερα αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τον δήμαρχο και όλους τους εμπλεκομένους.

makeleio
ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΟ... ΝΕΡO ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ! ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΟ... ΝΕΡO ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ! Reviewed by Unknown on 16:02 Rating: 5
Από το Blogger.