ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 34 χρόνια μετά πάλι στην φυλακή αλλά ως... ηγέτης


Οι ανακριτές της υπόθεσης Xρυσή Αυγή με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο εισαγγελέων προφυλάκισαν και τον υπεύθυνο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη, ο οποίος με κάποιο τρόπο που ακόμα κανένας δεν γνωρίζει - πέρα από κάποια τηλέφωνα που έκανε προς τον Γ.Ρουπακιά - εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Εξερχόμενος ο Ν.Μιχαλολιάκος των κτιρίων όπου στεγάζονται τα δικαστήρια στην Ευελπίδων και ενώ επιβιβαζόταν στο τζιπ της αντιτρομοκρατικής για να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ ο ο Έλληνας πολιτικός ηγέτης φώναξε «Ζήτω η νίκη». «Αγάπη μου είσαι ένα διαμάντι» του απάντησε από μακριά η σύζυγός του που βρισκόταν έξω από το ανακριτικό γραφείο με την κόρη τους Ουρανία Μιχαλολιάκου.
Εκτός από της οικογένεια του γενικού γραμματέα της ΧΑ έξω από τα κτίρια των δικαστηρίων στην Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν στις 4 τα ξημερώματα κάου 150 οπαδοί, οι οποίοι είχαν λάβει εντολές να έιναι ήρεμοι.Επίσης οι βουλευτές του κόμματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Μιχάλης Αρβανίτης και Γιώργος Γερμενής.
Η κυρία Ζαρούλια, φανερά εκνευρισμένη με την απόφαση της προφυλάκισης του συζύγου της, φώναζε «Ελλάς, τιμή, Χρυσή Αυγή», ενώ ο κ. Αρβανίτης, είπε ότι «γελοία και επίορκα ανθρωπάκια αποφάσισαν την προφυλάκιση του αρχηγού» κάνοντας έτσι γνωστή και την απόφαση των δικαστικών αρχών λίγο μετά της τέσσερις το πρωί.
Τόσο ο Μιχαλολιάκος όσο και ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνουν έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθούν. Ο Ν.Μιχαλολιάκος θα ξαναδιαβεί την πόρτα της φυλακής για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια περίπου (είχε αποφυλακιστεί το 1979).
Αυτή την φορά όχι ως νεαρός ιδεολόγος, αλλά ηγέτης ενός ισχυρού κόμματος που διώκεται από "Θεούς και - κυρίως - δαίμονες"...

defencenet.gr
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 34 χρόνια μετά πάλι στην φυλακή αλλά ως... ηγέτης ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 34 χρόνια μετά πάλι στην φυλακή αλλά ως... ηγέτης Reviewed by Unknown on 08:05 Rating: 5
Από το Blogger.