Νέα οδοντόβουρτσα καθαρίζει τα δόντια σας σε έξι δευτερόλεπτα - Blizzident [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Μία ομάδα οδοντιάτρων, δημιούργησε μία νέα οδοντόβουρτσα και ισχυρίζεται πως μπορεί να καθαρίσει τα δόντια αποτελεσματικά σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα.


Η κατασκευαστική εταιρεία Blizzident χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες τρισδιάστασης σάρωσης και εκτύπωσης για να δημιουργήσει την οδοντόβουρτσα ξεχωριστά για κάθε χρήστη, ώστε να ταιριάζει αποτελεσματικά στο στόμα και τη διαμόρφωση των δοντιών του.


Κάθε οδοντόβουρτσα περιέχει περίπου 400 μαλακές τρίχες και απαιτεί από το χρήστη να τρίζει τα δόντια του, αφού εχει εφαρμόσει στο στόμα του την οδοντόβουρτσα, προκειμένου να επιτευχθεί ο καθαρισμός των δοντιών.



Οι δημιουργοί της, αναφέρουν πως η συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα εξαλείφει τον λανθασμένο τρόπο με τον οποίο καθαρίζουν τα δόντια τους η πλειοψηφία των ανθρώπων με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες.

Παρακολουθήστε το βίντεο της παρουσίασης που έχει δημιουργήσει η εταιρεία...












ΠΗΓΗ
Νέα οδοντόβουρτσα καθαρίζει τα δόντια σας σε έξι δευτερόλεπτα - Blizzident [ΒΙΝΤΕΟ] Νέα οδοντόβουρτσα καθαρίζει τα δόντια σας σε έξι δευτερόλεπτα - Blizzident [ΒΙΝΤΕΟ] Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.