Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Ο δρόμος προς τη δικτατορία. (Βίντεο μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)



ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ- Προαγγελος της αφαιρεσης Εθνικης Κυριαρχιας/ Μνημονιων ΚΑΙ της Παγκοσμιας Ηλεκτρονικης Διακυβερνησης
Έτσι ακριβώς σκέπτονται.
Ο Μεσαίωνας είναι πρότυπο..Ο Μεσαίωνας είναι ο ωραίος..
Αποφασίζουμε κάτι, το εφαρμόζουμε, και περιμένουμε λίγο.

Αν δεν υπάρξει εξέγερση επειδή οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι έγινε τότε προχωράμε βήμα βήμα μέχρι να μην υπάρχει δρόμος επιστροφής.

Το σχέδιο είναι οργανωμένο καλά εδώ και χρόνια.Από την αρχή ήξεραν ότι το ευρώ δεν θα λειτουργήσει.



Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ

Βάση αυτης της Συνθηκης δίνεται περισσότερη εξουσία σε άτομα τύπου Μπαροζο, Ρομπουι κλπ. Παραδίδεται η Εθνική κυριαρχία των κρατών στις Βρυξέλλες!!
Στο λαό ΔΕΝ μπορούσαν φυσικά να το πούνε, θα ξεσπούσαν επαναστάσεις, κι έτσι με ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΥΡΩ, θα εφάρμοζαν τα μνημόνια....!!!!!
Και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τα μνημόνια ως πρόσχημα,, θα παρουσίαζαν στους λαούς το γιατί και πως αφαιρέθηκε η Εθνική κυριαρχίας των εθνικών κρατών.....!!!!!!
( Ενώ αυτό είχε ΗΔΗ αποφασιστεί από τη Συνθήκη της Λισσαβώνας και μάλιστα
ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ και η «κρίση»........)
Ετσι εφαρμόζουν μνημόνια σε χώρες με το πρόσχημα της «προβληματικής οικονομίας» τους , που όμως ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.....!!!!
(Σε πόσα άρθρα έτυχε να διαβάσουμε που αποκαλύπτουν οτι οι Γερμανοί και οι δημιουργοί του ευρω, ήξεραν εξ αρχής οτι είναι προβληματικό νομισμα.....
Συν τοις άλλοις είναι εγκληματικό λάθος να ενώσεις Εθνικά κράτη μεταξύ τους,
με διαφορετική οικονομία και διαφορετική οικονομική προιστορία, σε «ένα νόμισμα».
Υστερα όλες οι νομισματικές ενώσεις έχουν άσχημη κατάληξη. Παράδειγμα η
Λατινική Νομισματική Ενωση.)
Το ευρω ειναι το ΕΡΓΑΛΕΙΟ καταστροφής εθνικών οικονομιών και μετά ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ εθνικής περιουσίας , με στόχο τη διάλυση των εθνικών κρατών!!
Καθόλου τυχαίο επίσης οτι αυτοί που απαξίωσαν το δημόσιο τομέα, αυτοί που αποβιομηχάνισαν την Ελλάδα, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ στο ευρω…….και ειναι και υπερ των ΕΟΖ..!!


Τώρα λοιπον με το πρόσχημα της εφαρμογής μνημονίων στα κράτη, δίνουν την κυβερνητική εξουσία των κρατών στην «Τροικα» ( Βρυξέλες, ΔΝΤ).
Οι εθνικές κυβερνήσεις (που ουσιαστικά ειναι πιόνια τους) , απλά εκτελούν τις διαταγές. Επιβάλλοντας φόρους εξαθλίωσης των λαών. Διαλύοντας τις εθνικές
Οικονομίες και τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ σαν οντότητες, ξεπουλώντας την
Εθνικη περιουσία.....!!

(Μην ξεχνάμε οτι στο παρελθόν η αφαίρεση Εθνικης Κυριαρχίας, αλλά και πιο απλά πράγματα αυτονόητα για την οντότητα ενος κράτους , ήταν αιτία για πολεμο. Και πριν να έχουμε φτάσει σε τέτοια εθνική ταπείνωση. Μέσω όμως ευρωπαικών συνθηκών αυτό εγινε σταδιακά και χωρίς πόλεμο….. Οι κατακτητές πλέον προσπαθούν να επιτύχουν αυτά που δεν πέτυχαν το ’40, σαν «Ευρωπαίοι αδελφοι» πλεον.
Οι μάσκες όλων όμως έπεσαν, και των κατακτητών και των δοσιλόγων. )

ΠΗΓΗ
Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Ο δρόμος προς τη δικτατορία. (Βίντεο μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Ο δρόμος προς τη δικτατορία. (Βίντεο μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)   Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.