Τα πιο τρελά ξενοδοχεία στον κόσμο – Κοιμηθείτε σε κελιά, φέρετρα, σπηλιές και αγκαλιά με καμηλοπαρδάλεις ~ εικόνες



Αν το room service, το πλούσιο πρωινό και το τεράστιο κρεβάτι με πουπουλένια μαξιλάρια είναι πλέον εξαιρετικά συνηθισμένα για κάποιους, υπάρχει λύση. Τα πιο τρελά ξενοδοχεία του κόσμου μπορούν να τους προσφέρουν νέες συγκινήσεις.
La Villa Hamster, Γαλλία
Αν για κάποιο, ανεξήγητο, λόγο θέλει να ζήσει κανείς ως χάμστερ υπάρχει το ιδανικό «κλουβί». Στα δωμάτια υπάρχουν κρεβάτια με άχυρα, τροχός για δύο άτομα και επένδυση από ροκανίδι στο μπάνιο.

Bubble Tree, Γαλλία
Αν και το να ζει κανείς σε γυάλα ακούγεται αρνητικό, ένας Γάλλος σχεδιαστής του έδωσε καλλιτεχνική διάσταση. Οποιος θέλει να περάσει μία νύχτα χωρίς να τον απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα, υπάρχουν διαθέσιμες φουσκωτές «γυάλες» ως δωμάτια σε διάφορα σημεία μέσα στη φύση.

Grand Canyon Caverns Suite, Αριζόνα
Αν αποζητά κανείς την απομόνωση, προφανώς θα τη βρει 67 μ. κάτω από την επιφάνεια της γης. Είχε χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο αλλά πλέον είναι ξενοδοχείο με 48 δωμάτια.

Propeller Island, Βερολίνο
Κάθε δωμάτιο έχει μία έκπληξη. Μπορεί κανείς να κοιμηθεί σε φέρετρο ή σε δωμάτιο όπου τα έπιπλα κρέμονται ανάποδα από το ταβάνι.

Sala Silvermine Underground Suite, Σουηδία
Σε βάθος 150 μ., είναι λαξευμένο σε εγκαταλελειμμένο ορυχείο του 18ου αιώνα.

Dog Bark Park Inn, Αϊντάχο
Το πιο όμορφο... σπίτι σκύλου που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Με έμπνευση προφανώς από τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

The Balancing Barn, Βρετανία
Για όσους αναζητούν την εσωτερική τους ισορροπία στις διακοπές. Στην άκρη ενός λόφου, κυριολεκτικά, είναι η απεικόνιση της «αρχιτεκτονικής της ευτυχίας» σύμφωνα με τη φιλοσοφία εκείνου που το σχεδίασε.

Palacio de Sal, Βολιβία
Απαγορεύεται αυστηρά για όσους κάνουν δίαιτα χωρίς αλάτι. Αυτό είναι το βασικό συστατικό του συγκεκριμένου ξενοδοχείο, από τους τοίχους και τα πατώματα ως τα έπιπλα. Οι κάτασπρες καλύβες του είναι σκορπισμένες σε ένα ερημικό τοπίο με το οποίο ταιριάζουν απόλυτα.

Capsule Hotel, Ολλανδία
Είναι «κάψουλες» διάσωσης τις οποίες ένας καλλιτέχνης μετέτρεψε σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Giraffe Manor, Κένυα
Το μόνο κακό είναι πως δύσκολα θα καταφέρει κανείς να αδειάσει το πιάτο του χωρίς βοήθεια από... ψηλά. Οκτώ καμηλοπαρδάλεις κυκλοφορούν ελεύθερες και παρότι είναι ιδιαίτερα φιλικές συνηθίζουν να βάζουν το κεφάλι τους από το παράθυρο και να «τσιμπάνε» κάτι από τα πιάτα. Δεν είναι τα μόνα ζώα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην τεράστια έκταση του ξενοδοχείου.

Karostas Cietums, Λετονία
Εως το 1997 ήταν ναυτική φυλακή. Μπορεί να μετατράπηκε σε ξενοδοχείο, αλλά η διακόσμηση θυμίζει ακόμη την προηγούμενη χρήση του κτίσματος. Οι επισκέπτες αν θέλουν μπορούν να περάσουν τη νύχτα σε κελί.

Treehotel, Σουηδία
Για τους λάτρεις της φύσης που δεν έχουν πολλές αποσκευές γιατί η μεταφορά τους στο δωμάτιο είναι ένα ζήτημα. Αξίζει όμως τον κόπο για ένα βράδυ πάνω σε δέντρο στις φουτουριστικές σουίτες του με τοίχους από καθρέφτες που αντανακλούν το δάσος.

Hοtel de Glace, Καναδάς
Για όποιον θέλει να ζήσει όπως οι Εσκιμώοι. Λειτουργεί για λίγους μήνες κάθε χρόνο και είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από πάγο και χιόνι.


ΠΗΓΗ
Τα πιο τρελά ξενοδοχεία στον κόσμο – Κοιμηθείτε σε κελιά, φέρετρα, σπηλιές και αγκαλιά με καμηλοπαρδάλεις ~ εικόνες Τα πιο τρελά ξενοδοχεία στον κόσμο – Κοιμηθείτε σε κελιά, φέρετρα, σπηλιές και αγκαλιά με καμηλοπαρδάλεις ~ εικόνες Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.