ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΅ΡΟΜΠΕΣ΅ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!!!





Σας υποσχεθήκαμε ότι θα ανοίξουμε τις πύλες της κολάσεως και το κάνουμε…Χθες σας παρουσιάσαμε τον πασίγνωστο Αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου με νυφικό! Σήμερα τον βλέπετε με γούνα, στρας και μάσκαρα!



Τον βλέπετε “περιποιημένο” με το ανάλογο μακιγιάζ άλλωστε που αρμόζει σε ένα τέτοιο ντύσιμο. Γιατί πως να το κάνουμε; Η γούνα θέλει και το μέικ – απ και τα στρασάκια στα μάτια και τις ανάλογες σκιές να φωτίζουν το πρόσωπο και τις γωνίες. Μεγάλο ατού όμως για να αναδειχτεί το ντύσιμο είναι και η μάσκαρα με την ψεύτικη βλεφαρίδα! Αμ το βγαλμένο φρύδι με το μολύβι που το πας! Αυτό είναι που αναδεικνύει το σύνολο! Όλα στην εντέλεια λοιπόν!Καμία ατέλεια…

Χθες τον θαυμάσατε με νυφικό και σήμερα το makeleio.gr σας τον “προσφέρει” με γούνα…

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος/η είναι επίσης και Πνευματικό Παιδί του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου συνεπώς υπάγεται στο Νέο ημερολόγιο και δεν είναι Παλαιοημερολογίτης!

Αφού λοιπόν ο Ιερώνυμος δεν αποφασίζει να ξεκινήσει την κάθαρση θα το κάνουμε ΕΜΕΙΣ! Και να σημειωθεί πως δεν κρύβουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου γιατί φοβόμαστε ή γιατί τους λυπόμαστε, αλλά γιατί δεν θέλουμε να σκανδαλίσουμε τους πιστούς πιο πολύ και επειδή αν μη τι άλλο σεβόμαστε την πίστη μας!

Αυτές είναι οι ξεκούμπωτες ρόμπες της εκκλησίας. Θαυμάστε τους! Το makeleio.gr έχει στα συρτάρια του ακόμη πάρα πολύ υλικό από τέτοιες ρόμπες…Και θα σας το δείξουμε όλο!

Είναι άξιοι της μοίρας τους. Την κουνάνε κανονικά την αχλαδιά και τον ξεσκονίζουν για τα καλά τον κουραμπιέ!

Να επισημάνουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι του Ιερώνυμου, το 70-80% των άγαμων κληρικών είναι όπως βλέπετε…Το σηκώνουν το ράσο!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τα γνωστά πάρτυ με στριπτιζ που κάνουν οι “άγιοι” αυτοί πατέρες της εκκλησίας μας! Ξέρετε ποια λέμε. Εκείνα με τα στριγκάκια και τους αισθησιακούς καλλιτεχνικούς χορούς!

Μετά λοιπόν από την υπόθεση του Ποιμένα που πήρε τεράστιες διαστάσεις το makeleio.gr ανοίγει τις πύλες της κολάσεως…

πηγή
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΅ΡΟΜΠΕΣ΅ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΅ΡΟΜΠΕΣ΅ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!!! Reviewed by Unknown on 08:30 Rating: 5
Από το Blogger.