Μαγειρική σε Θερμός!


Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα περισσότερα δημητριακά και οι σπόροι, μπορούν να φαγωθούν ωμά με ένα απλό μούλιασμα ή προβλάστημα με νερό, κάτι που αφ ενός διπλασιάζει την ποσότητα της τροφής μας και...
αφετέρου με τη μη καταστροφή των ενζύμων και βιταμινών με το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, μας παρέχουν υψηλή διατροφική αξία.
Ταυτόχρονα έχουμε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από τον οργανισμό για την χώνευσή τους, αφού τα ένζυμα δεν έχουν καταστραφεί και η τροφή διασπάτε και απορροφιέται από τον οργανισμό χωρίς την ανάγκη του συκωτιού και της χολής …
Μπορείτε να ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μαγειρική σε Θερμός! Μαγειρική σε Θερμός! Reviewed by Unknown on 20:54 Rating: 5
Από το Blogger.