ΣΟΚ! Εκκλησία σ ε...σ χήμα πe - ου ,,ς !!!!


Οι ανώτεροι υπάλληλοι από την Χριστιανική εκκλησία στο Dixon, Ιλινόις είναι αναστατωμένοι μετά από μια δορυφορική εικόνα που έλαβαν από το Google Maps Οι υπάλληλοι από την Χριστιανική Εκκλησία παρατήρησαν ότι η νέα τους εκκλησία είχε ένα ασυνήθιστο σχήμα.


Αρχικά είχε σχεδιαστεί γύρω από μια βελανιδιά,το σχέδιο όμως έχει προσφέρει πολλά γέλια μεταξύ των on-line κοινοτήτων. Οι εκπρόσωποι δηλώνουν ότι σκοπεύουν να δώσουν στο κτίριο ενα «φύλλο συκής» το συντομότερο δυνατόν. Η Εκκλησία πρόσφατα μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις τους, αλλά απέτυχαν να παρατηρήσουν ότι ο σχεδιασμός της μοιάζει με ενα πέος - μέχρι που ένας κάτοικος κοίταξε το κτίριο από μια πανοραμική θέση χρησιμοποιώντας το Google Earth και δημοσίευσε μια φωτο.

Ιδρύθηκε το 1903, η Χριστιανική Επιστήμη όπου διδάσκει την «αγάπη, την ανάπτυξη και την πνευματική θεραπεία », με βάση τις διδασκαλίες από την Αγία Γραφή και τα συγγράμματα της ιδρύτριας της Mary Baker Eddy.


Η εκκλησία σε σχήμα πέους έχει επίσης τη λέξη «ανεβαίνει» ως σύνθημα. Στην σελίδα στο Facebook της Χριστιανικής Επιστήμης, εξήγησαν ότι η«οικοδόμηση της [ήταν] σχεδιασμένη σκόπιμα γύρω από μια όμορφη βελανιδιά (αντί να κόψουν το δέντρο)», προσθέτοντας ότι ο «νότιος προσανατολισμός σημαίνει ότι μπορεί να θερμαίνεται με την ίδια ενέργεια που παράγεται από μια μόνο λάμπα.»


ΠΗΓΗ
ΣΟΚ! Εκκλησία σ ε...σ χήμα πe - ου ,,ς !!!! ΣΟΚ! Εκκλησία σ ε...σ χήμα πe - ου ,,ς !!!! Reviewed by Unknown on 17:30 Rating: 5
Από το Blogger.