2 σούπερ online "zip" tools (συμπίεση/αποσυμπίεση αρχείων)



Στην σημερινή μας παρουσίαση, σας έχουμε δύο σπουδαία και πολύ χρήσιμα online εργαλεία για συμπίεση και αποσυμπίεση αρχείων.

*Δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή. Η μόνη τους απαίτηση, η συσκευή σας να υποστηρίζει και να έχει εγκατεστημένη, την τελευταία έκδοση Java.

*Κλικ στους συνδέσμους των τίτλων, για απευθείας μεταφορά στις εφαρμογές.

No. 1: WOBZIP



Δείγμα από την σελίδα της εφαρμογής (κλικ για μεγέθυνση)
To Wobzip, είναι μια αρκετά φιλική προς το χρήστη διαδικτυακή εφαρμογή, που χρησιμοποιώντας την, πολύ εύκολα, θα μπορέσετε να αποσυμπιέσετε οποιοδήποτε αρχείο "zip".



Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε μια διαδικτυακή διεύθυνση ενός αρχείου και η εφαρμογή θα το αποσυμπιέσει (δηλαδή, χωρίς να πρέπει πρώτα να το κατεβάσετε στο υπολογιστή σας). Το μέγεθος των αρχείων σας, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 200MB.


No. 2: ezyZip



Δείγμα από την σελίδα της εφαρμογής (κλικ για μεγέθυνση)

Η σούπερ πολυεφαρμογή, που σίγουρα της αξίζει μια θέση στους αγαπημένους σας σελιδοδείκτες. Το ezyZip, κάνει τα πάντα. Δηλαδή, οτιδήποτε θα έκανε οποιοδήποτε εγκατεστημένο πρόγραμμα συμπίεσης/αποσυμπίεσης.


Επίσης, είναι σημαντικό να σημειώσουμε, πως το ανέβασμα, η διαδικασία επεξεργασίας και η μεταφόρτωση των αρχείων, γίνεται εξαιρετικά γρήγορα, καθώς η όλη διαδικασία επιτυγχάνεται μέσω της Java εφαρμογής και τοπικά στον Browser σας. Αξίζει να το δοκιμάσετε.
πηγή
2 σούπερ online "zip" tools (συμπίεση/αποσυμπίεση αρχείων) 2 σούπερ online "zip" tools (συμπίεση/αποσυμπίεση αρχείων)  Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.