Τιπ μακιγιάζ για γιορτινό λουκ με γκλίτερ




Το γκλίτερ είναι το απόλυτο τρικ του μακιγιάζ σου για τις γιορτές για να αποκτήσεις την λάμψη που θέλεις στην στιγμή. Σε όλο σου το σώμα ή σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σου όπως σαν σκιά στα μάτια, το γκλίτερ αλλάζει τελείως το λουκ σου.



Χοντρές νυφάδες γκλίτερ! Τώρα το γκλίτερ δεν είναι διακριτικό σε στιλ ιριδίζουσας σκιάς αλλά κάνει "μπαμ". Μην φοβηθείς να φορέσεις το γκλίτερ σου στο επάνω βλέφαρο για μια ιδιαίτερη εμφάνιση σου. Μπορείς να τολμήσεις να απλώσεις ορισμένες νιφάδες όπως βλέπουμε στην φωτογραφία για αποτέλεσμα που βγάζει μάτι.

Το γκλίτερ ακόμη και σαν λεπτομέρεια στο μανικιούρ σου και όχι σε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού κάνει "μπαμ" και απογειώνει ένα βαρετό γιορτινό μανικιούρ. Μπορείς να κάνεις πιο "χοντρή" την στρώση του γκλίτερ στην άκρη του νυχιού για να δείξει ακόμη πιο εντυπωσιακό το μανικιούρ σου ή απλά να δώσεις λάμψη με το γκλίτερ στην λευκή γραμμή του γαλλικού σου.

Tα φωτεινά χείλη που λάμπουν είναι σέξι και κάνουν πολύ εντυπωσιακό το μακιγιάζ σου! Ένα ιριδίζον λιπ-γκλος κάνει τέλεια την δουλειά και κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν υπέροχα αυτές τις γιορτινές μέρες!

πηγή
Τιπ μακιγιάζ για γιορτινό λουκ με γκλίτερ Τιπ μακιγιάζ για γιορτινό λουκ με γκλίτερ Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.