Δείτε τι σημαίνει αν μουδιάζουν τα χέρια και τα πόδια... συχνά

Μήπως μουδιάζουν τα πόδια και τα χέρια σας συχνά; Το συγκεκριμένο φαινόμενο μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες...

Δείτε αναλυτικά ποιες είναι οι κυριότερες από αυτές και τι πρέπει να κάνετε κατά περίπτωση.
Έλλειψη βιταμίνης Β12Στην περίπτωση αυτή δυσχεραίνεται η μεταφορά των νευρικών ερεθισμάτων, που έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση μουδιάσματος στα άκρα και μπορεί να συνοδεύεται από την αίσθηση καψίματος.
Στην περίπτωση αυτή συστήνεται η αύξηση της πρόσληψης της Β12. Έχετε υπόψη σας ότι το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια είναι πλούσιες πηγές της βιταμίνης αυτής.
Κακή κυκλοφορία του αίματος.
Στην περίπτωση αυτή, οι νευρικές απολήξεις των άκρων δεν αιματώνονται ικανοποιητικά.
Καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον γιατρό, προκειμένου να σας συστήσει κατάλληλη αγωγή για τη βελτίωση της κυκλοφορίας.
Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου.
Σε αυτή την περίπτωση, η κήλη είναι δυνατό να πιέζει κάποιο νεύρο, προκαλώντας μούδιασμα, που γίνεται αισθητό στα άκρα, όπου και καταλήγει.
Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.
Οι χρήστες υπολογιστών υποφέρουν πολύ συχνά από το συγκεκριμένο σύνδρομο. Προκειμένου να ανακουφιστείτε, καλό θα είναι να ξεκουράσετε το χέρι σας και να σταματήσετε τη δραστηριότητα που θεωρείτε ότι το προκάλεσε.
Δείτε τι σημαίνει αν μουδιάζουν τα χέρια και τα πόδια... συχνά Δείτε τι σημαίνει αν μουδιάζουν τα χέρια και τα πόδια... συχνά Reviewed by Unknown on 19:30 Rating: 5
Από το Blogger.