ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ο άνθρωπος είναι ένα υβρίδιο χιμπατζήδων και χοίρων!!!!


Το ανθρώπινο είδος είναι το αποτέλεσμα του ζευγαρώματος αγριογούρουνου και θηλυκών χιμπατζήδων, την υπόθεση αυτή ανέφερε πρόσφατα ένας από τους κορυφαίους γενετιστές σήμερα.

Συγκλονιστική δήλωση έγινε από τον Eugene McCarthy του Πανεπιστημίου της Γεωργίας, ο οποίος είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα της υβριδοποίησης ζώων. Επισημαίνει ότι ενώ οι άνθρωποι έχουν πολλά κοινά με τους χιμπατζήδες, το ανθρώπινο γονότυπο έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά.

Ο Δρ McCarthy είπε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιθανόν το αποτέλεσμα διασταύρωσης, η οποία έγινε στην αυγή του χρόνου. Επιπλέον, ο ίδιος πιστεύει, ότι υπάρχει ένα ζώο που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον άνθρωπο από τα πρωτεύοντα ξαδέρφια μας.

Τι είναι αυτό το άλλο ζώο που έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά;
οι χοίροι!!- απαντά ο ίδιος.ο Δρ McCarthy αναπτύσσει την καταπληκτική υπόθεσή του σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα την οποία επιβλέπει. . σπεύδει να τονίσει ότι αυτό είναι μόνο μια υπόθεση, δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που να το υποστηρίζουν, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι χιμπατζήδες είναι οι στενότεροι εξελικτικοί συγγενείς της ανθρώπινης ζωής. Αυτή η θεωρία υποστηρίζεται από πειστικές γενετικές αποδείξεις.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο Δρ McCarthy, παρά αυτές τις γενετικές ομοιότητες, υπάρχουν ένας αρκετά μεγάλος αριθμός διαφορετικών ανατομικών χαρακτηριστικών που διακρίνουν τα δύο είδη. Αυτά τα διακριτικά χαρακτηριστικά,είναι γυμνό δέρμα, παχύ στρώμα του υποδόριου λίπους, φωτεινά μάτια, προεξέχοντα μύτη και βαριές βλεφαρίδες, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του χοίρου.

Υπάρχουν επίσης μια σειρά από λιγότερο προφανείς αλλά όχι λιγότερο μυστηριώδες ομοιότητες μεταξύ των ανθρώπων και των χοίρων στη δομή του δέρματος και των οργάνων.



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ο άνθρωπος είναι ένα υβρίδιο χιμπατζήδων και χοίρων!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ο άνθρωπος είναι ένα υβρίδιο χιμπατζήδων και χοίρων!!!! Reviewed by Unknown on 09:30 Rating: 5
Από το Blogger.