Αλκοολική από τα 20 έπινε 40 μπύρες τη μέρα!


H γυναίκα που θα δείτε στις σοκαριστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η διαδικτυακή Daily Mail μπορεί να φαίνεται 70 χρονών αλλά
είναι μόνο 35 και μητέρα 4 παιδιών.

Άρχισε να πίνει στα 20 χρόνια της, έγινε αλκοολική και έφθασε στ σημείο να πίνει μόλις ξυπνήσει το πρωί 40 κουτάκια μπύρας! Ο εθισμός της δε στο αλκοόλ ήταν τέτοιος ώστε έφθασε στ σημείο να πίνει μεγάλες ποσότητες ξυδιού!

Η γυναίκα πλέον είναι πολύ άρρωστη κ οι φωτογραφίες δείχνουν με τον πιο σοκαριστικό τρόπο πως μπορεί να καταστρέψει το ανθρώπινο σώμα η κατάχρηση του αλκοόλ!

H 35χρονη γυναίκα πάσχει από κίρρωση του ήπατος, απ επιληψία, το στομάχι της έχει καταστραφεί, όπως και τα δόντια της, ενώ το δέρμα της είναι σαν λεπτό χαρτί.

Ο σύντροφός της είναι στο πλευρό της και ζήτησε από το νοσοκομείο να τον αφήσουν να τν πάρει στο σπίτι για να πεθάνει εκεί. Τα 4 παιδιά της ηλικίας 6 έως 15 ετών βρίσκονται σε ίδρυμα αφού η μητέρα τους δεν ήταν σε θέση να τα μεγαλώσει.














πηγή
Αλκοολική από τα 20 έπινε 40 μπύρες τη μέρα!  Αλκοολική από τα 20 έπινε 40 μπύρες τη μέρα! Reviewed by Unknown on 17:30 Rating: 5
Από το Blogger.