Αντρική έρευνα: Τι θεωρείται $έξι σε μια γυναίκα;


Στα εξής αποτελέσματα κατέληξε μια διαδικτυακή έρευνα που διεξείχθει στο twitter για λογαριασμό του MSN για τι τι θεωρούν οι άντρες σέξι επάνω σε μια γυναίκα. Όπως θα διαβασετε κι εσείς, τα δεδομένα άλλαξαν και οι απαντήσει είναι λίγο... απρόσμενες.

Ας αρχίσουμε λοιπόν, αντίστροφα:

10. Το άρωμα της.

Ίσως δεν προκαλεί έκπληξη καθώς, έλξη ξεκινά με ένα άρωμα. Μια γυναίκα δεν χρειάζεται καν να φοράει άρωμα, ακόμη και η φυσική μυρωδιά της μπορεί να προσελκύσει έναν άνδρα.

9. Τα ψηλά τακούνια

Ως έκπληξη στην λίστα της έρευνας εμφανίστηκαν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Με το δεδομένο ότι ένας άντρας θα μπει στη διαδικασία να προσέξει εαν έχετε επιλέξει να φορέσετε ακριβά παπούτσια. Όσο υψηλότερο είναι το τακούνι, τόσο περισσότερη η προσοχή.



8. Η χρήση του ονόματος του

Όταν ένας άνδρας ακούει το όνομά του σε μία γενική συζήτηση, ο ίδιος θεωρεί ότι είναι προσφιλής. Αν του το ψιθυρίσει μια γυναίκα με γλυκό τροπο στο στο αυτί σίγουρα θα το... εκτιμήσει πολύ.

7. Η ευτυχία

Οι άνδρες βρίσκουν, πραγματικά, μια ευτυχισμένη γυναίκα, πιο σέξι. Ρίξτε τον με ένα χαμόγελο.

6. Οι καμπύλες στους μηρούς

Στους άντρες αρέσει όταν οι μηροί είναι "ζουμεροί" και πιο "καμπυλωτοί" από ότι η μέση σας. Τους αρέσει το σώμα κλεψύδρα γι' αυτό μην προσπαθήσετε να κάνετε κάποια τρελή δίαιτα ή προγράμματα άσκησης εαν διαθέτετε αυτόν τον σωματότυπο.




5. Η "εκτεθιμένη" πλάτη

Μια εκτεθειμένη πίσω πλευρά, είναι ελκυστική για πολλούς άνδρες. Μην το παρακάνετε όμως γιατί όσο λιγότερο δέρμα φαίνεται τόσο πιο αριστοκρατικό, φαντάζει.

4. Η εμπιστοσύνη

Όταν πρόκειται για την προσέλκυση ενός άνδρα, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι το κλειδί -εφ 'όσον δεν είστε πάρα πολύ αλαζόνες ή νάρκισσοι- η συγκρατημένη εμπιστοσύνη είναι το πιο σέξι, σύμφωνα με το MSN.

3. Η ισχυρή πίστη

Για τους περισσότερους άνδρες, μια ισχυρή πίστη είναι σημαντική. Μια γυναίκα δεν πρέπει αναγκαστικά να είναι "θρησκόληπτη", αλλά αν έχει τα "παραδοσιακά" ήθη και πιστεύει σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό της, ένας άντρας θα αισθάνεται μεγαλύτερο δέσιμο μαζί της.

2. Το λίγο ντεκολτέ (στα ρούχα)

Δεν χρειάζεται οι γυναίκες να φορέσουν ζιβάγκο, αλλά όχι και να τα "βγάλουν όλα στη φόρα". Μια καλαίσθητη έκθεση του δέρματος είναι αρκετή για κερδιθεί να προσοχή ενός άντρα.


1. Τα πόδια

Τα καλογυνασμένα πόδια είναι ελκυστικά για έναν άνδρα και σύμφωνα με την έρευνα είναι το δυνατότερο όπλο για να φαίνεται μια γυναίκα σέξι στα μάτια ενός άντρα.





πηγή
Αντρική έρευνα: Τι θεωρείται $έξι σε μια γυναίκα; Αντρική έρευνα: Τι θεωρείται $έξι σε μια γυναίκα; Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.