DAVE MUSTAINE: Δεν σας άρεσε το νέο άλμπουμ γιατί το ακούσατε μόνο μια φορά!


Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Megadeth ήταν δυναμίτης, Πφφφ, λίγες βδομάδες από όταν κυκλοφόρησε, το 21-χρονών "Black Album" των Metallica, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα αντίγραφα από αυτό.

Πριν λίγο καιρό ο Dave Mustaine, κατηγόρησε τους κρητικούς λέγοντας ότι δεν τους φτάνει ο χρόνος πια να ακούνε τους νέους δίσκους.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο frontman των Megadeth, στο Full Metal Junkie, υποστηρίζει πως η μουσική του συγκροτήματος του είναι αρκετά πολύπλοκη για να αρέσει σε κάποιον με την πρώτη ακρόαση και αν κάτσει και το ακούσει πολλές φόρες θα το απολαύσει.

"Σχετικά με την μουσική των Megadeth, πιστεύω πως η μουσική βιομηχανία έχει πολλούς νεαρούς κριτικούς και αρθρογράφους που δεν γνωρίζουν την ιστορία του συγκροτήματος. Έτσι όταν μας ακούν πιστεύουν πως είμαστε μεγαλύτεροι και ακούν τον δίσκο και δεν τους αρέσει. "

Και συνεχίζει..."Οι δίσκοι των Megadeth δεν είναι από αυτούς που ακούς και καταλαβαίνεις τα πάντα με την πρώτη. Υπάρχουν πολλά συγκινητικά σημεία, οι στίχοι είναι προκλητικοί και θέλουν σκέψη για να καταλάβεις μερικούς. Δεν μπορείς απλά να διαβάζεις τους στίχους και να καταλαβαίνεις όλες τις ερμηνείες και τα πολλαπλά νοήματα. Θεωρώ τον εαυτό μου, καθώς είμαι ένας best-selling αρθρογράφος των New York times, να έχω πολύ καλή γνώση πάνω στην χρήση του Αγγλικού Λεξιλογίου, και προσπαθώ διαρκώς να το χρησιμοποιώ κατάλληλα μάσα στα τραγούδια μου.

Σε όλη μου την καριέρα, με πάνω από 200 τραγούδια έχω χρησιμοποιήσει την λέξη "baby" μόνο σε 3 τραγούδια, και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί δίσκοι που να μην βρεις έστω ένα τραγούδι που να την περιέχει. Έτσι, κάνοντας μια ανασκόπηση σε όλα όσα έχουμε κάνει, όλα είναι μια συσσωρευτική προσπάθεια, μαζί με το "Super Collider", αλλά και ένα σημείο που αλλάζουμε πορεία, πηγαίνοντας πίσω σε μια μεγάλη δισκογραφική, την Universal. Και με την αγάπη που έχουμε για αυτή την εταιρία, το προσωπικό της, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα και όχι να προσπαθούμε να γράφουμε τραγούδια για το ραδιόφωνο.

Είναι σαν να προσπαθείς να αποκτήσεις ένα παιδί. Έχει πλάκα να προσπαθείς, αλλά πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν. Και εμείς όταν προσπαθούμε να γράψουμε τραγούδια, κάποιες φορές είναι καλά, αλλά κομμάτια όπως το "Symphony ofDestruction" και "Peace Sells", γράφτηκαν από το πουθενά. Και αυτά είναι τραγούδια που όλοι έχουν την απαίτηση από εμάς να γράψουμε αντίστοιχα καινούργια. Δεν μπορείς να γράψεις τέτοια τραγούδια ότι στιγμή θέλεις, είναι μέσα σου, κάποια στιγμή θα ωριμάσει και θα σου βγει. "

Όπως και να έχει, ο,τι εξηγήσεις και να δίνει ο κύριος Mustaine οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Το "Super Collider" δεν άρεσε στους οπαδούς του συγκροτήματος.

πηγή
DAVE MUSTAINE: Δεν σας άρεσε το νέο άλμπουμ γιατί το ακούσατε μόνο μια φορά! DAVE MUSTAINE: Δεν σας άρεσε το νέο άλμπουμ γιατί το ακούσατε μόνο μια φορά! Reviewed by Unknown on 20:30 Rating: 5
Από το Blogger.