ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟ HEAVY METAL!



Η ιστορία της Biquete


Ίσος να την έχετε ξαναδεί.. είναι η κατσίκα που βρίσκετε στη πρώτη θέση στο Live των Wormrot. Δεν είναι μια τυχαία κατσίκα…

H Biquete γεννήθηκε σε μια φάρμα στη νότια Γαλλία, είχε περάσει το πρώτο μισό της ζωής της σε ένα εργοστάσιο αρμέγματος, και στη συνέχεια παραδόθηκε σε ένα αγρόκτημα, την αγάπη της για το Metal και το Thrash τη διέγνωσε ένας τσομπάνης που δούλευε στη φάρμα.

Κάθε πρωί συνήθιζε να ακούει τα αγαπημένα του συγκροτήματα, Judas Priest, Slayer, Venom… καθώς άρμεγε τα αιγοπρόβατα. Όταν το boombox του νεαρού βοσκού βρισκόταν κοντά στη Biquete, αυτή δεν έλεγε να απομακρυνθεί από τη πηγή του ήχου!

Όταν οι ίδιοκτήτες της φάρμας κατάλαβαν την αγάπη της για το <<σκληρο ηχο>>, αρχικά προσπάθησαν να τη στρέψουν προς τη παραδοσιακή μουσική, και αργότερα προς το κλασικό ροκ… άλλα τίποτα, το ζωντανό όχι μόνο άρχισε να αγριεύει, αλλά σταμάτησε να παράγει και γάλα!

Ενδιαφέρον για τη Biquete εδιξε και ο Bono των U2, στο πλέσιο της δρασης του για λογαριασμό της UNESCO, για τη <<διάσωση της παραδοσιακης γαλικής προβατήνας>>. Αλλά η φωτογράφηση και η press conference που είχε προγραμματιστεί, ακυρώθηκε ακυρώθηκε, γιατί οι ιδιοκτήτες φοβήθηκαν το ενδεχόμενο η Biquete να πάθει Λοιμώδης αγαλαξία, σε περίπτωση που o Bono τραγουδούσε ζωντανά το ‘With or without you’.

Η Biquete ήταν μόλις 10 χρονών όταν βρέθηκε νεκρή, ενώ μυστήριος παραμένει ο ρόλος ενός CD με Reggae που βρέθηκε δίπλα της τη μοιραία εκείνη νύχτα.



R.I.P.

πηγή
ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟ HEAVY METAL! ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟ HEAVY METAL! Reviewed by Unknown on 20:30 Rating: 5
Από το Blogger.