Tεχνικές θέρμανσης του σώματος!!!



Φίλοι μας, επειδή σε αυτή την εποχή, καλούμαστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και επειδή εάν μας νικήσουν στο μυαλό μας θα έχουν κερδίσει τα πάντα, ας μην το επιτρέψουμε. Ας αντισταθούμε με ...
όποιον τρόπο μπορούμε και πάνω απ’ όλα ας μην τους επιτρέψουμε να μας βάλουν στο συναίσθημα του φόβου της απελπισίας και της χωριστικότητας.

Επειδή λοιπόν δεν υπάρχουν πια μυστικά και η γνώση πρέπει να μεταδίδεται παντού, αποφασίσαμε να δώσει δύο πολύ σημαντικές τεχνικές θέρμανσης του σώματος, τις οποίες θα μπορείτε να τις κάνετε οπουδήποτε και να ρυθμίζετε τον εσωτερικό σας θερμοστάτη.
Δεν λέμε φυσικά οτι θα αντικαταστήσουν πλήρως την ανάγκη του πετρελαίου, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσουν πολύ. Και οι δύο τεχνικές είναι πάρα πολλά χρόνια δοκιμασμένες και εξαιρετικά αποτελεσματικές.
Κινητοποίηση του Θερμοστάτη μέσω της αναπνοής

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, ο θερμοστάτης του σώματός μας βρίσκεται κάτω από τον αφαλό. Αυτός λοιπόν ρυθμίζει τη θερμοκρασία μας.

Η τεχνική αυτή είναι απλή και προέρχεται από έναν μεγάλο Κορεάτη δάσκαλο των πολεμικών τεχνών, ιδρυτή της μεθόδου HwalMooDo, Grand Master Kuan Jang Nin Lee Kun Hua ο οποίος δίδαξε τη μέθοδο του για αρκετά χρόνια και στην Ελλάδα.

Στη τεχνική αυτή θα...H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Tεχνικές θέρμανσης του σώματος!!! Tεχνικές θέρμανσης του σώματος!!! Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.