Κινητήρας Μαγνητισμού: αστείρευτη δωρεάν ενέργεια – μηδενικοί ρύποι!!!VIDEO


Του Κώστα Σκανδάλη – ellinonenosis.gr

Ο Μαγνητικός Κινητήρας είναι μια πολύ σημαντική και πολύ αρχαία επινόηση, η οποία έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια, και με πολύ κόστος, έτσι ώστε να διατηρήση τα πανίσχυρα πετρελαϊκά καρτέλ μέσα στο...
παιχνίδι της αγοράς ενέργειας.

Σήμερα, αν και εξακολουθεί να αποσιωπάται ή να υποβαθμίζεται το γεγονός της ύπαρξης του από τα μεγάλα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τα σημάδια των καιρών δείχνουν πως έφθασε ο χρόνος να περάση από το πειραματικό στάδιο στην εφαρμογή, έστω και χωρίς την βοήθεια της βιομηχανίας.


Ως προς το τεχνικό μέρος μπορούμε να πούμε μόνο -πολύ γενικά και θεωρητικά-, πως πρόκειται για μία κυκλική συστοιχία πηνίων και μαγνητών, τοποθετημένων γύρω από έναν άξονα σε θέσεις εναλλασσόμενης πολικότητας. Όταν το σύστημα αυτό τεθή σε λειτουργία δεν σταματάει να περιστρέφεται χωρίς την παρεμβολή του ανθρώπου.

Πρόκειται δηλαδή για μια ουσιαστικά αστείρευτη πηγή ενέργειας, μηδενικού κόστους και ταυτόχρονα μηδενικών τιμών μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Το πιο...H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Κινητήρας Μαγνητισμού: αστείρευτη δωρεάν ενέργεια – μηδενικοί ρύποι!!!VIDEO Κινητήρας Μαγνητισμού: αστείρευτη δωρεάν ενέργεια – μηδενικοί ρύποι!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.