ΜΙΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ[VIDEO] ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ!





Γράφει ο Νίκος Μιχαηλίδης

Ο νόμος των ιερέων είναι η Βασιλεύουσα των Ουρανών στην Γη, που είναι υπεύθυνη για την παιδεία, που πρέπει να φροντίζει το δικαίωμα να έχουμε νερό, γη και ψωμί. Είναι το Σύνταγμα της Ανθρωπιάς του Ανθρώπου. Η Ορθοδοξία απαγορεύει αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην κοινωνία μας. "Ξεράθηκε" σήμερα ο ελληνισμός, η ανθρωπιά. Ο Χριστός κρατά την εκκλησία και όχι οι αρχιερείς που μας πρόδωσαν σε ξένες ιδεολογίες. Οφείλουμε όλοι μας να ομολογούμε περί πίστεως και πατρίδος.


Ο γέροντας Ιωάννης μιλά για το πώς θα αναστηθεί το κράτος με βάση το συμβόλαιο του Ουρανού στη Γη. Η εκκλησία επιβάλλεται να θωρακίσει την Ελλάδα. Ο λαός πρέπει να επιβάλλει στους ιεράρχες να ενώσουν τον λαό και να αναστήσουν το Έθνος των Ελλήνων.
Είναι γραμμένα να γίνουν και θα γίνουν. Είμαστε στην τελική ευθεία πριν την αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Θα βλέπουν οι άλλοι λαοί το πώς θα ζουν οι Έλληνες και θα λένε "θέλουμε κι εμείς σαν και τους Έλληνες" !



πηγή
ΜΙΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ[VIDEO] ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ! ΜΙΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ[VIDEO] ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ! Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.