VIVALDI METAL PROJECT: Μουσικοί παγκοσμίου φήμης θα λάβουν μέρος στο νέο metal project πoυ θα διασκευάσει τις “Τέσσερις Εποχές” του Antonio Vivaldi.









Ο κιμπορντίστας Mistheria (Bruce Dickinson, Rob Rock, Roy Z.) και ο μπασίστας Alberto Rigoni(Twinspirits) ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο project Vivaldi Metal Project.
To θρυλικό κλασικό αριστούργημα “Οι Τέσσερις Εποχές” του Antonio Vivaldi, θα διασκευαστεί σε metal έκδοση με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών από ολόκληρο τον κόσμο, όπως οι Mark Boals (Yngwie Malmsteen, Ring of Fire), John Macaluso (Ark, TNT, James Labrie), και Mike LePond (Symphony X).


Οι ηχογραφήσεις θα λάβουν χώρα μέσα στο 2014.

Η σύνθεση και η παραγωγή θα γίνουν από τον Mistheria. Συμπαραγωγός στο άλμπουμ θα είναι και ο Rigoni. Το εξώφυλλο θα σχεδιαστεί από τον Henry Ringbert.

πηγή
VIVALDI METAL PROJECT: Μουσικοί παγκοσμίου φήμης θα λάβουν μέρος στο νέο metal project πoυ θα διασκευάσει τις “Τέσσερις Εποχές” του Antonio Vivaldi. VIVALDI METAL PROJECT: Μουσικοί παγκοσμίου φήμης θα λάβουν μέρος στο νέο metal project πoυ θα διασκευάσει τις “Τέσσερις Εποχές” του Antonio Vivaldi. Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.