Υλικά:
5 λίτρα γάλα
3 λεμόνια
Χοντρό αλάτι
Ελαιόλαδο για συντήρηση
Σκεύη:
τουλπάνι – τσαντίλα (ή μαξιλαροθήκη) για το στράγγισμα
τρυπητό
ένα κεσεδάκι από γιαούρτι ενός κιλού τρυπημένο στον πάτο (πολλές τρύπες με καρφί)
ένα όμοιο κεσεδάκι ατρύπητο
Παρασκευή:
η διαδικασία βήμα – βήμα
Στραγγίζουμε το γάλα και το βάζουμε να βράσει. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα, για να μην κολλήσει.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Παράλληλα, ετοιμάζουμε το χυμό των λεμονιών. Όταν το γάλα αρχίζει να φουσκώνει, ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών ενώ
5 λίτρα γάλα
3 λεμόνια
Χοντρό αλάτι
Ελαιόλαδο για συντήρηση
Σκεύη:
τουλπάνι – τσαντίλα (ή μαξιλαροθήκη) για το στράγγισμα
τρυπητό
ένα κεσεδάκι από γιαούρτι ενός κιλού τρυπημένο στον πάτο (πολλές τρύπες με καρφί)
ένα όμοιο κεσεδάκι ατρύπητο
Παρασκευή:
η διαδικασία βήμα – βήμα
Στραγγίζουμε το γάλα και το βάζουμε να βράσει. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα, για να μην κολλήσει.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Παράλληλα, ετοιμάζουμε το χυμό των λεμονιών. Όταν το γάλα αρχίζει να φουσκώνει, ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών ενώ
Φτιάχνω πανεύκολα κασέρι με λεμόνι .
Reviewed by Unknown
on
22:04
Rating: