Διαλύονται οι Ουκρανικές Ε.Δ!!!! Στρατιώτες αυτομολούν και προσχωρούν στις Ρωσικές δυνάμεις!!!!! Το Κίεβο κήρυξε επιστράτευση !!!!!Η ναυαρχίδα της Ουκρανίας, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny αυτομόλησε και πήγε με τον Ρωσικο στρατό.Δύο ρωσικά ανθυποβρυχιακά πολεμικά πλοία εμφανίστηκαν στις ακτές κοντά στη Σεβαστόπολη...

Ρωσο-ορθόδοξοι ιερείς ψάλλουν προσευχές για τους στρατιώτες στη ρωσική ναυτική βάση στην Κριμαία 
*Ομπάμα προς Πούτιν: «Σας καλώ να αποσύρετε τις ρωσικές δυνάμεις από την Κριμαία αλλιώς θα έχετε κυρώσεις»
Πούτιν''Σας γράφουμε στα @.@ μας''
Διαλύονται οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ουκρανοί στρατιώτες αυτομολούν, προσχωρούν στις Ρωσικές δυνάμεις και δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα εδάφη της νοτιοανατολικής Ουκρανίας κάτω από τη… Ρωσική σημαία.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση του Κιέβου που βλέπει τις δυνάμεις ασφαλείας στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας να είναι σε πλήρη αποσύνθεση και κηρύσσουν γενική επιστράτευση, χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερη προσέλευση μέχρι στιγμής. Πριν από λίγη ώρα την είδηση ότι η κυβέρνηση του Κιέβου έδωσε εντολή στην ηγεσία των Ουκρανικών Ε.Δ. να καλέσουν εφεδρείες και να κηρύξουν γενική επιστράτευση μετέδωσαν τόσο το BBC όσο και το Sky News.
Νωρίτερα ο ανταποκριτής του πρακτορείου Itar Tass στην Κριμαία μετέδωσε πως «ουκρανοί στρατιώτες που υπηρετούν σε στρατιωτικές μονάδες προσχωρούν τις ρωσόφιλες δυνάμεις αυτοάμυνας στην ανατολική Ουκρανία και την Κριμαία». Πολλοί στρατιώτες, που αποδοκιμάζουν τη νέα κυβέρνηση Κιέβου, αφήνουν τις μονάδες τους και παραιτούνται. Ορισμένες μονάδες μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμες να ακολουθήσουν τις διαταγές των δυνάμεων αυτοάμυνας. 
Τα περιστατικό αυτό έρχεται μετά την ανακοίνωση από το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι θα «υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας στην Ουκρανία» και τις πολεμικές προετοιμασίες από πλευράς Μόσχας. 
Διαβάστε περισσότερα »







Το είδαμε εδώ>>
Διαλύονται οι Ουκρανικές Ε.Δ!!!! Στρατιώτες αυτομολούν και προσχωρούν στις Ρωσικές δυνάμεις!!!!! Το Κίεβο κήρυξε επιστράτευση !!!!!Η ναυαρχίδα της Ουκρανίας, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny αυτομόλησε και πήγε με τον Ρωσικο στρατό.Δύο ρωσικά ανθυποβρυχιακά πολεμικά πλοία εμφανίστηκαν στις ακτές κοντά στη Σεβαστόπολη... Διαλύονται οι Ουκρανικές Ε.Δ!!!! Στρατιώτες αυτομολούν και προσχωρούν στις Ρωσικές δυνάμεις!!!!! Το Κίεβο κήρυξε επιστράτευση !!!!!Η ναυαρχίδα της Ουκρανίας, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny αυτομόλησε και πήγε με τον Ρωσικο στρατό.Δύο ρωσικά ανθυποβρυχιακά πολεμικά πλοία εμφανίστηκαν στις ακτές κοντά στη Σεβαστόπολη... Reviewed by Unknown on 14:24 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.