Επιστολή ντροπής απέστειλε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Διευθυντής Ουρολογίας στο Imperial College Ευάγγελος Μαζάρης μέσω της ιστοσελίδας Ygeianet. Ο κ. Ε. Μαζάρης, παρών στην ομιλία του υπουργού Υγείας.Είμαι ένα από τα «πλουσιόπαιδα» όπως τα αποκαλέσατε στα ελληνικά κανάλια .

Επιστολή ντροπής απέστειλε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Διευθυντής Ουρολογίας στο Imperial College Ευάγγελος Μαζάρης μέσω της ιστοσελίδας Ygeianet. Ο κ. Ε. Μαζάρης, παρών στην ομιλία του υπουργού Υγείας, εξηγεί με τον πιο απλό τρόπο πως διώχνει η Ελλάδα τα παιδιά της, ενώ αναφέρεται και στην προκλητική συμπεριφορά του υπουργού Υγείας.
Στην επιστολή ο Διευθυντής χειρουργός ουρολόγος κ. Ε. Μαζάρης αναφέρει τα εξής:
Αξιότιμε κ. Γεωργιάδη,
Είμαι ένα από τα «πλουσιόπαιδα» όπως τα αποκαλέσατε στα ελληνικά κανάλια που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Είμαι Διευθυντής Χειρουργός Ουρολόγος στο νοσοκομείο του πανεπιστημίου που ήσασταν προσκεκλημένος να ομιλήσετε.
Δεν είμαι αριστερός (για να ξεκαθαρίζω) για να μη με μισήσετε από την αρχή. Είμαι πατριώτης που αγαπάει και πονάει την πατρίδα του για τα χάλια στα οποία έχει περιέλθει, ο οποίος υπηρέτησα στον Στρατό Ξηράς επί 18μηνο (9 μήνες στη Σάμο-χωρίς «βύσμα») και λαμβάνοντας τιμητική διάκριση για την προσφορά μου.
Έκανα μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο Λονδίνο όχι γιατί ήμουν πλούσιος αλλά γιατί είχα όνειρα και θέληση να λάβω την καλύτερα δυνατή εκπαίδευση. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά έτσι όπως οι εκάστοτε κυβερνώντες και πανεπιστημιακοί έχουν καταντήσει το πανεπιστήμιο (ιδρύματα άνευ αξίας, οικογενειοκρατία, «μέσο» για προγράμματα κλπ.) ήταν μονόδρομος να κάνω μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (όπως τόσοι άλλοι έλληνες επιστήμονες). Δούλεψα αρχικά για να καλύψω τα μισά, τα άλλα μισά προήλθαν από οικονομίες του πατέρα μου.γαυδοσ adwnis ge
Έπειτα όλο όνειρα γύρισα στην Ελλάδα να ειδικευτώ σε Πανεπιστημιακή Κλινική στην Αθήνα. 
Διαβάστε περισσότερα »
Το είδαμε εδώ
Επιστολή ντροπής απέστειλε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Διευθυντής Ουρολογίας στο Imperial College Ευάγγελος Μαζάρης μέσω της ιστοσελίδας Ygeianet. Ο κ. Ε. Μαζάρης, παρών στην ομιλία του υπουργού Υγείας.Είμαι ένα από τα «πλουσιόπαιδα» όπως τα αποκαλέσατε στα ελληνικά κανάλια . Επιστολή ντροπής απέστειλε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Διευθυντής Ουρολογίας στο Imperial College Ευάγγελος Μαζάρης μέσω της ιστοσελίδας Ygeianet. Ο κ. Ε. Μαζάρης, παρών στην ομιλία του υπουργού Υγείας.Είμαι ένα από τα «πλουσιόπαιδα» όπως τα αποκαλέσατε στα ελληνικά κανάλια . Reviewed by Unknown on 01:07 Rating: 5
Από το Blogger.