Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου στα 30.000 πόδια! (video)

Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου στα 30.000 πόδια! (video)Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα, όταν ένας από τους επιβάτες της πτήσης 722 της Southwest Airlines με προορισμό το Σακραμέντο των Ηνωμένων Πολιτειών επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πέντε μελών του πληρώματος καθώς και των 135 συνεπιβατών του.
Σύμφωνα με τους επιβάτες της πτήσης, ο επιβάτης που ονομάζεται Joshua Carl Lee Suggs, ήταν ανήσυχος καθ” όλη τη διάρκεια της πτήσης, χωρίς όμως να δώσουν την απαραίτητη σημασία. Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε και επισκέφθηκε την τουαλέτα του αεροπλάνου, τον είδαν να βγαίνει βρεγμένος από την κορυφή έως τα νύχια.
Ο ίδιος, πλησιάζοντας μια από τις αεροσυνοδούς λέγοντας της πως ήθελε να δει τη θέα έξω από το παράθυρο. Η αεροσυνοδός του ζήτησε να επιστρέψει στη θέση του και εκείνος φανερά εκνευρισμένος την έσπρωξε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου την οποία και προσπάθησε να ανοίξει.
Τελικά ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο με την συνδρομή και των επιβατών, ενώ το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του ένας επιβάτης.
Δείτε το βίντεο
Το είδαμε εδώ
Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου στα 30.000 πόδια! (video) Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου στα 30.000 πόδια! (video) Reviewed by Unknown on 01:21 Rating: 5
Από το Blogger.