Είναι αλλεργική ...στο σπέρ.μa!


Ο Μάικλ και η Τζούλι Μπόιντ γνωρίζονται για περισσότερο από δύο χρόνια. Έπρεπε όμως να έρθει η πρώτη νύχτα του έγγαμου βίου τους για να αντιληφθούν πως η Τζούλι έχει μια σπάνια αλλεργική πάθηση.

Το νιόπαντρο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά σεξ χωρίς προφυλάξεις τη νύχτα του γάμου τους, θέλοντας να κάνουν άμεσα ένα παιδί. Μέχρι τότε όλες τους οι ερωτικές επαφές ήταν με προφυλακτικό.


Οι δυο τους ζουν και εργάζονται στο Εϊμπροτζ της Πενσιλβάνια και είχαν κάνει όνειρα για το πώς θα περάσουν μια τέλεια πρώτη νύχτα του γάμου τους. Όμως, δεν φαντάζονταν με τίποτα τι τους περίμενε. Με την πρώτη επαφή, η Τζούλι ένιωσε αφόρητους πόνους, σαν κάποιος να της πέρναγε βελόνες στο κορμί.


Αμέσως οι δύο τους σταμάτησαν, μην μπορώντας να εξηγήσουν τι συνέβαινε. Ξαναδοκίμασαν λίγο αργότερα με τα ίδια αποτελέσματα. Τελικά, αποφάσισαν να επισκεφτούν τον γιατρό. Οι εξετάσεις έδειξαν πως η Τζούλι πάσχει από υπεραισθησία στο σπερματικό πλάσμα. Τα χειρότερα νέα όμως ήταν πως το ζευγάρι θα πρέπει να βρει άλλον τρόπο για να αποκτήσει παιδί, μιας και ο οργανισμός της Τζούλι αντιδράει στο σπέρμα του άντρα της και το καταστρέφει.
Είναι αλλεργική ...στο σπέρ.μa! Είναι αλλεργική ...στο σπέρ.μa! Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.