Ελπίδες για την εύρεση του Boeing στη Μαλαισία - Από τα 4.500 μέτρα βάθος έρχονται τα σήματα



Νέες ελπίδες για το μοιραίο Boeing
Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής των ερευνών, κ. Άνγκους Χιούστον τα ηχητικά σήματα που εντοπίστηκαν στον Ινδικό ωκεανό είναι συμβατά με αυτά των μαύρων κουτιών του χαμένου αεροσκάφους της Malaysa Airlines

Ένα αυστραλιανό πλοίο που συμμετέχει στις έρευνες για το αγνοούμενο αεροσκάφος της Malaysia Airlines εντόπισε δύο νέα ηχητικά σήματα τα οποία ενδέχεται να προέρχονται από τα μαύρα κουτιά του Boeing 777 μέσα σε διάστημα δύο ωρών, ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές.
Ο επικεφαλής της αυστραλιανής υπηρεσίας που συντονίζει την έρευνα για τον εντοπισμό της πτήσης MH370, περιέγραψε την εξέλιξη αυτή ως «την πιο πολλά υποσχόμενη μέχρι στιγμής» στην επιχείρηση αναζήτησης του αεροσκάφους.
Ωστόσο οι αρχές που συμμετέχουν στις έρευνες αναφέρουν ότι θα μπορούσαν να περάσουν αρκετές ημέρες μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι όντως τα σήματα προέρχονται όντως από τα μαύρων κουτιών του Boeing.
Σε δηλώσεις του ο Χιούστον τόνισε ακόμα ότι «τίποτα δεν γίνεται γρήγορα» καθώς τα σήματα προέρχονται από 4.500 μέτρα βάθος, ενώ πλέον οι νέες αναλύσεις της πορείας του αεροσκάφους δείχνουν ότι το Boeing πιθανότατα άλλαξε διαδρομή για να αποφύγει τα ραντάρ.
Το είδαμε εδώ
Ελπίδες για την εύρεση του Boeing στη Μαλαισία - Από τα 4.500 μέτρα βάθος έρχονται τα σήματα Ελπίδες για την εύρεση του Boeing στη Μαλαισία - Από τα 4.500 μέτρα βάθος έρχονται τα σήματα Reviewed by Unknown on 09:28 Rating: 5
Από το Blogger.