Μπιλ Κλίντον: Μία επίσκεψη από τους εξωγήινους θα σώσει την ανθρωπότητα (video)

Είμαστε μόνοι; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μαστίζει την ανθρωπότητα, από την αρχή και χωρίς απάντηση. Και δεν έχει σημασία πως μπορεί να αισθάνεστε για την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες, θα πρέπει όμως να παραδεχτείτε ότι εάν επρόκειτο να εμφανιστούν στη γη, θα ήταν τουλάχιστον μια.....μικρή έκπληξη.  
Αλλά αυτό είναι επειδή δεν είστε πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και διακεκριμένος "ειδικός για εξωγήινη ζωή "οπως ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος επισκέφθηκε τον Jimmy Kimmel στο σόου του, το βράδυ της Τετάρτης για να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τους εξωγήινους.

Η παγκόσμια ειρήνη φαίνεται λοιπόν πως απασχολεί ιδιαίτερα τον Μπιλ Κλίντον. Και όπως προκύπτει, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είναι οπαδός της άποψης πως ο κοινός εχθρός ενώνει. Για αυτό μία επίσκεψη από τους εξωγήινους στον πλανήτη θα έφερνε ειρήνη.
Σαφώς και αστειευόταν βέβαια, (;;;) αλλά όταν η συζήτηση στην τηλεοπτική συνέντευξη έφτασε στα UFO, ο Κλίντον είχε μία απολαυστική απάντηση. «Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν μας επισκέπτονταν κάποια στιγμή.

Απλά ελπίζω ότι δεν θα είναι όπως στην "Ημέρα ανεξαρτησίας", όπου κάνουν εισβολή», είπε αρχικά ο Αμερικανός, αλλά η τοποθέτησή του έγινε ακόμη πιο κωμική στη συνέχεια.

«Σκεφτείτε πόσοι μικρές θα φαίνονταν όλες οι διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους αν νιώθαμε απειλούμενοι από έναν εξωγήινο εισβολέα», πρόσθεσε γελώντας.
Και είναι να αναρρωτιέται κανείς..μας κάνουν πλάκα...ή ..κάτι μας ετοιμάζουν; Απολαύστε το βίντεο.



 


Το είδαμε εδώ
Μπιλ Κλίντον: Μία επίσκεψη από τους εξωγήινους θα σώσει την ανθρωπότητα (video) Μπιλ Κλίντον: Μία επίσκεψη από τους εξωγήινους θα σώσει την ανθρωπότητα (video) Reviewed by Unknown on 16:18 Rating: 5
Από το Blogger.