Πώς θα απαλλαγούμε από την υγρασία;

Η υγρασία είναι η ποσότητα των υδρατμών στον αέρα και στην πραγματικότητα ο θερμός αέρας έχει περισσότερη υγρασία από τον κρύο αέρα. Ωστόσο, η υγρασία δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Στην πραγματικότητα, χρειαζόμαστε κάποια υγρασία για να αισθανόμαστε άνετα.

Στην συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε βέβαια, η υπερβολική εσωτερική υγρασία δεν είναι μόνο δυσάρεστη και δύσκολο να την ξεφορτωθεί κανείς, αλλά μπορεί πραγματικά να προκαλέσει ζημιές, όπως μούχλα, μύκητες, ξεφλούδισμα της ταπετσαρίας ή του χρώματος στους τοίχους, στρεβλωμένα πατώματα που είναι κατασκευασμένα από σκληρό ξύλο ή πόρτες, αλλεργίες, μουχλιασμένο αέρα κ.λπ.

Προληπτικά, η μείωση της υγρασίας στο σπίτι σας είναι πολύ πιο αποδοτική από ό, τι η αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούνται από τα υψηλά επίπεδα υγρασίας, αλλά για αρχή, φροντίστε τα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σας να μην ξεπερνούν το 40-50% και να διατηρείτε τη θερμοκρασία των δωματίων σταθερή στους 18°C-20°C.

Είναι τα επίπεδα υγρασίας φυσιολογικά στο σπίτι σας;
Για να καθοριστεί εάν τα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σας είναι ασυνήθιστα υψηλά μπορείτε να εκτελέσετε μερικές απλές και φθηνές δοκιμές.
Πρώτα, ελέγξτε τους τοίχους και τα παράθυρά σας. Εάν τα παράθυρα σας είναι συνεχώς θολά ή αν παρατηρήσετε ότι στις οροφές υπάρχει ορατή υγρασία, αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη της υψηλής υγρασίας. Ελέγξτε μπάνια και ...Η ΣΤΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Πώς θα απαλλαγούμε από την υγρασία; Πώς θα απαλλαγούμε από την υγρασία; Reviewed by Unknown on 22:26 Rating: 5
Από το Blogger.