ΦΡΙΚΗ στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ! Η μυρωδιά πρόδωσε τον δολοφόνο! Σκότωσε την σύντροφό του και κρατούσε επί έναν μήνα το πτώμα…







Βγαλμένο από τα φρικτότερα επεισόδια του Κοκκινόπουλου, αυτό που έγινε σε μια γειτονιά της Αθήνας, τους Αμπελόκηπους!

Το σοκ από αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων όταν έφτασαν στο σπίτι του 57χρονου μετά τις καταγγελίες των ενοίκων της πολυκατοικίας στην οδό Ευρυτανίας, ξεπερνούσε και κάθε εφιαλτική εμπειρία τους..

Το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης
Οι αστυνομικοί μπηκαν στο σπίτι του πρώτου ορόφου και βρήκαν μέσα το πτώμα μιας γυναίκας σε αποσύνθεση. Ο 57χρονος άντρας φώναζε “δε τη σκότωσα εγώ, δε τη σκότωσα εγώ”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την 55χρονη γυναίκα από την Ιρλανδία η οποία εργαζόταν σε μπαρ, δολοφόνησε ο 57χρονος μετά από καυγά.

Ο 57χρονος είναι γνωστό πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβληματα και είχε επιθετική συμπεριφορά ωστόσο κανείς δεν πίστευε οτι θα έφτανε σε αυτο το σημείο.

Το πτώμα της γυναίκας ήταν μέσα στο σπίτι επί έναν μήνα και το εγκλημα αποκαλύφθηκε επειδή οι γείτονες παραπονέθηκαν στην αστυνομία για την έντονη μυρωδιά που έβγαινε απο το διαμέρισμα.

Οταν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον πατέρα του 57χρονου στη Ζαχάρω Ηλείας οπου διαμένει εκείνος τους είπε “ο γιος μου δε στέκει στα καλά του, έχει ψυχολογικά προβλήματα”.


πηγή
ΦΡΙΚΗ στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ! Η μυρωδιά πρόδωσε τον δολοφόνο! Σκότωσε την σύντροφό του και κρατούσε επί έναν μήνα το πτώμα… ΦΡΙΚΗ στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ! Η μυρωδιά πρόδωσε τον δολοφόνο! Σκότωσε την σύντροφό του και κρατούσε επί έναν μήνα το πτώμα… Reviewed by Unknown on 10:30 Rating: 5
Από το Blogger.