Φτιάξτε κρεμώδες παγωτό με ένα μόλις συστατικό!




Δείτε πως να φτιάξετε κρεμώδες παγωτό με μόνο ένα συστατικό...












Το μυστικό συστατικό είναι η μπανάνα και η υφή της όταν την παγώνουμε και τη χτυπάμε στον αναδευτήρα.
Γίνεται κρεμώδης και αποκτά μια λεία υφή.
Ας δούμε πως μπορούμε να το κάνουμε:



Καταρχάς ξεφλουδίστε τις μπανάνες σας (4-5).
Κόψτε τις σε μικρά κομμάτια.
Παγώστε τα κομμάτια για 2-3 ώρες σε ένα δοχείο στη κατάψυξη.
Τοποθετήστε τα σε έναν αναδευτήρα μέχρι να αποκτήσουν μια λεία και κρεμώδη υφή, προσθέστε λίγο γάλα για να διευκολύνετε τη διαδικασία ανάμιξης.
Επίσης μπορείτε να προσθέσετε 3 κουταλιές κακάο, 1 βανίλια, 1 κουταλιά μέλι ή μερέντα ή 1/2 κουταλιά κανέλα στον αναδευτήρα για ποικιλία στη γεύση.
Τοποθετήστε το μείγμα πάλι στη κατάψυξη.
Απολαύστε το πιο εύκολο σπιτικό και υγιεινό παγωτό!











ΠΗΓΗ
Φτιάξτε κρεμώδες παγωτό με ένα μόλις συστατικό! Φτιάξτε κρεμώδες παγωτό με ένα μόλις συστατικό! Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.