ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ η Αντζελίνα Τζολί από μαρτυρία μητέρας που η κόρη της υπέστη βιασμό


​Σε δάκρυα ξέσπασε η Αντζελίνα Τζολί, ακούγοντας τη συγκλονιστική μαρτυρία μιας μητέρας της οποίας η κόρη έπεσε θύμα επίθεσης και βιασμού από μια συμμορία ανδρών στο Κονγκό, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της.


Η 39χρονη ηθοποιός όπως σας έχουμε ήδη γράψει από το star.gr, βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο Λονδίνο, προκειμένου να δώσει το «παρών» στη Σύνοδο για τον Τερματισμό της Σεξουαλικής Βίας σε Συρράξεις.


Αφού έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα χθες, λέγοντας ότι «δεν είναι ντροπή να είσαι θύμα βιασμού», σήμερα άκουσε όλο συγκίνηση, την σοκαριστική μαρτυρία της ακτιβίστριας υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών Νίμα Ναμανταμού, η οποία διηγήθηκε τις τρομακτικές στιγμές που έζησε η 25χρονη κόρη της από την επίθεση συμμορίας ανδρών, η οποία την κακοποίησε σωματικά και σεξουαλικά.


Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Άντζι άκουγε σοκαρισμένη την αφήγησή της, χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυα και τη συγκίνησή της.


Στο τέλος, έσφιξε στην αγκαλιά της την Νίμα Ναμανταμού, όλο στοργή, τρυφερότητα και κατανόηση.






ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ η Αντζελίνα Τζολί από μαρτυρία μητέρας που η κόρη της υπέστη βιασμό ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ η Αντζελίνα Τζολί από μαρτυρία μητέρας που η κόρη της υπέστη βιασμό Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.