Μεξικό: Ποια είναι η καυτή «αυτοκράτειρα» των ναρκωτικών !



Όμορφη, χυμώδης, δυναμική, με αδυναμία στα όπλα, τη χλιδή, τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης...


Την λένε Κλάουντια Οτσόα Φελίξ, αλλά οι περισσότεροι την αποκαλούν «Κιμ Καρντάσιαν» χάρη στα εξωτερικά πλούσια χαρίσματά της και είναι η νέα βασίλισσα των ναρκωτικών στο Μεξικό.
Η 27χρονη χαρακτηρίζεται «αυτοκράτειρα» του κυκλώματος ναρκωτικών «Los Ántrax» που κυριαρχεί στη χώρα και βρίσκεται πίσω από δεκάδες εγκλήματα και δολοφονίες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, η καυτή Κλάουντια φέρεται να είναι η νέα αρχηγός της ομάδας που προμηθεύει με ηρωίνη τις ΗΠΑ, έπειτα από τη σύλληψη του Χοσέ Ροντρίγκο Αρέτσιγκα Γκαμπόα στην Ολλανδία με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Μετά τη σύλληψή του, λοιπόν, φέρεται πως παρέδωσε τα σκήπτρα της… βασιλείας του στην ερωμένη του, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών από άλλο σύντροφο.
Παρότι η Οτσόα Φελίξ δεν έχει επιβεβαιωθεί και ενώ δεν έχει κατηγορηθεί για κανένα αδίκημα, οι εφημερίδες της Νοτίου Αμερικής την τοποθετούν στην ηγεσία του κυκλώματος.
Την ίδια ώρα, η καυτή 27χρονη δε χάνει στιγμή να επιδείξει τα «όπλα» της, από τις καμπύλες της, τους γλουτούς και το πλούσιο στήθος της, αλλά και τα πραγματικά όπλα της, όπως τα φούξια και χρυσά Καλάσνικοφ που φωτογραφίζει με πάθος και αναρτά τις λήψεις στο Twitter.
Βέβαια, από το φωτογραφικό άλμπουμ της δε λείπουν τα χρυσά κοσμήματά της, τα χαρτονομίσματα, τα πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά και τα παιδιά της.
Παρά τα όσα λέγονται για την επαφή της με τον Γκαμπόα, ο κόσμος φαίνεται να τη λατρεύει, καθώς υπάρχει ακόμα και σελίδα με φανατικούς θαυμαστές της στο Facebook που ξεπερνούν τους 50.000.
Πέραν, όμως, της επιτυχίας που απολαμβάνει στη χώρα της, είναι και τυχερή καθώς προ καιρού γλίτωσε από αιματηρή ενέδρα κατά την οποία δολοφονήθηκε κατά λάθος (;) η 23χρονη επίσημη αγαπημένη του Γκαμπόα, Γιουριάνα Καστίγιο Τόρες.
























πηγή
Μεξικό: Ποια είναι η καυτή «αυτοκράτειρα» των ναρκωτικών ! Μεξικό: Ποια είναι η καυτή «αυτοκράτειρα» των ναρκωτικών ! Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.