Ταξιδεύει σε όλη Αμερική για να γνωρίσει του φίλους του από το Facebook




Βρίσκεται στο δρόμο εδώ και δυόμισι μήνες


Ο Μάικλ Μακλάφλιν είχε στο Facebook 302 φίλους, όμως δεν του άρεσε καθόλου αυτή η απόσταση του διαδικτύου. Αποφάσισε λοιπόν να ταξιδέψει σε όλες τις ΗΠΑ για να τους γνωρίσει όλους από κοντά και από… διαδικτυακούς φίλους, να τους κάνει πραγματικούς.
Το ταξίδι του ξεκίνησε στις 2 Απριλίου από το Μπλούμινγκτον της Μινεσότα με έναν νοικιασμένο, κόκκινο σκαραβαίο και μέχρι στιγμής έχει πάει στην Αϊόβα, την Νεμπράσκα, το Κολοράντο, τη Νεβάδα και την Καλιφόρνια.
Μάλιστα το ταξίδι του αυτό έχει αυξήσει κατά πολύ τους φίλους του στο Facebook και από 302 έχουν γίνει πλέον 568.
Ο Μάικλ πριν επισκεφθεί κάποιον από τους διαδικτυακούς του φίλους, τους στέλνει ένα μήνυμα για να τον ρωτήσει αν θέλει να γνωριστούν και από κοντά. Οι περισσότεροι δέχονται με μεγάλη χαρά, αν και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
«Μου αρέσει να τους συναντώ στην καθημερινότητά τους. Για μένα είναι ένα είδος δοκιμής, κάτι σαν κοινωνιολογικό πείραμα, για να δω πώς είναι μια φιλία από το Facebook στην πραγματική ζωή», λέει ο 35χρονος.
Στο πλευρό του έχει πάντα τη σύζυγό του που τον στηρίζει σε κάθε του απόφαση, ενώ όπως παραδέχεται και ο ίδιος το ταξίδι αυτό μόνο καλό του έχει κάνει τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό.
Αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν δωρεές μέσα από το blog του www.werefriendsright.com για να μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι του. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 2.000 δολάρια, τα οποία και αναμένεται να αυξηθούν.
ΠΗΓΗ
Ταξιδεύει σε όλη Αμερική για να γνωρίσει του φίλους του από το Facebook Ταξιδεύει σε όλη Αμερική για να γνωρίσει του φίλους του από το Facebook Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.