Αγιο είχε 10χρονος που τον “χτύπησε” το ρεύμα στην πλατεία του χωριού....



Από θαύμα σώθηκε ένα 10χρονο αγόρι από τη Μακρίσια Ηλείας, όταν, έπιασε τυχαία, μπροστά στους γονείς του, ένα ακάλυπτο καλώδιο ηλεκτροφωτισμού στην πλατεία της περιοχής.Σύμφωνα με το protothema.gr, το 10χρονο αγόρι ακούμπησε τυχαία σε μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού στην οποία δεν υπήρχε καπάκι για να καλύπτει το ηλεκτροφόρο καλώδιο, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει το ρεύμα και να κεραυνοβοληθεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων κατοίκων και των ίδιων των γονιών του. 


Για καλή του τύχη, όμως, η επαφή με το γυμνό καλώδιο ήταν στιγμιαία.Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και επέστρεψε στο σπίτι του. Όμως, τόσο οι γονείς του όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι των Μακρισίων ζητούν ευθύνες από την δημοτική αρχή και την καλούν να στείλει συνεργεία για να αποκαταστήσουν την επικίνδυνη βλάβη.


ΠΗΓΗ

Αγιο είχε 10χρονος που τον “χτύπησε” το ρεύμα στην πλατεία του χωριού.... Αγιο είχε 10χρονος που τον “χτύπησε” το ρεύμα στην πλατεία του χωριού.... Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 15:30 Rating: 5
Από το Blogger.