Είναι μόνο 35 ετών αλλά ζει στο 1940: «Δεν ξέρω τι είναι το twitter και το iphone» ...


Είναι μόνο 35 ετών αλλά ζει στο 1940: «Δεν ξέρω τι είναι το twitter και το iphone» [εικόνες]

Ο Μπεν Σάμσουν είναι 35 ετών αλλά τα ρούχα, το σπίτι του ακόμη και η μουσική που ακούει έρχονται από μια εποχή στην οποία δεν είχε ακόμη γεννηθεί.

Πάντα τον ενδιέφερε η εποχή του 1940 αλλά το πάθος του μεγάλωσε με τα χρόνια. Του πήρε καιρό για να βρει έπιπλα εποχής και είδη σπιτιού. Πρόσφατα απέκτησε ένα χαλί ηλικίας 70 ετών και το χάρηκε ιδιαίτερα.
Ο Μπεν εργάζεται στην αεροπορική εταιρεία British Airways και είχε ενδιαφέρον για την εποχή του 40 από έφηβος. Πριν από δύο χρόνια αγόρασε ένα σπίτι βικτοριανής εποχής στην περιοχή  Godmanchester και άρχισε να το μεταμορφώνει σε ένα σκηνικό μιας ξεχασμένης εποχής.
«Δεν μπορούσα να ζήσω στα μοντέρνα σπίτια με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους» δηλώνει στους δημοσιογράφους βρετανικών και ξένων μίντια που τον πολιορκούν. «Δεν ξέρω τι είναι η σύγχρονη τεχνολογία».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει και δυσκολίες. Για παράδειγμα το τηλέφωνό του τύπου 1940 μπορεί να δέχεται κλήσεις αλλά δεν μπορεί να τηλεφωνήσει ο ίδιος γιατί κάποια πλήκτρα έχουν σπάσει.

ΠΗΓΗ


Είναι μόνο 35 ετών αλλά ζει στο 1940: «Δεν ξέρω τι είναι το twitter και το iphone» ... Είναι μόνο 35 ετών αλλά ζει στο 1940: «Δεν ξέρω τι είναι το twitter και το iphone» ... Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.