Εννιάχρονος παντρεύτηκε….62χρονη δύο φορές (ΦΩΤΟ)


αφρικη



Τι και αν έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας, ο εννιάχρονος μαθητής Δημοτικού δηλώνει ερωτευμένος με την 62χρονη σύζυγό του. Οι χωρικοί χαρακτήρισαν τον γάμο ως «αηδιαστικό».

Πρόκειται για τον Saneie Masilela και την Helen Shabangu που παντρεύτηκαν παρουσία εκατό ατόμων πριν από ένα χρόνο σε μια δεύτερη τελετή στο χωριό Kildare, στη Νότια Αφρική.
Ο εννιάχρονος είναι ο νεότερος γαμπρός ο οποίος παντρεύτηκε την ίδια γυναίκα για δεύτερη χρονιά μετά από ένα χρόνο και επανέλαβε τους όρκους του κρατώντας το χέρι της Helen Shabangu , η οποία είναι μητέρα πέντε παιδιών, ηλικίας 28 έως 38 ετών.
Ο μαθητής είπε ότι το έκανε για να κάνει τον γάμο επίσημο, οι χωρικοί περιγράφουν το γάμο ως «αηδιαστικό».
Στον γάμο παρευρέθηκε και τις δύο φορές ο μακροχρόνιος σύζυγος της νύφης, Alfred Shabangu, ηλικίας 66 ετών. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Τα παιδιά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν έχουμε πρόβλημα με το γάμο της με το αγόρι – και δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι».
Και οι δύο οικογένειες ισχυρίστηκαν ότι ο γάμος είναι άλλο ένα «τελετουργικό» αφότου ο Saneie άκουσε τους πεθαμένους του προγόνους. Έτσι οι γονείς του πλήρωσαν έξω £ 500 για τη νύφη και £ 1.000 για την τελετή.
Ο μαθητής, ο οποίος είναι ο μικρότερος από τα πέντε συνολικά αδέλφια επέμεινε να γίνει η δεύτερη τελετήπροκειμένου να γίνει ο γάμος επίσημος.
Ο νεαρός γαμπρός δήλωσε ότι ελπίζει όταν μεγαλώσει να παντρευτεί μια γυναίκα της ηλικίας του, και ότι είναι ευτυχισμένος που παντρεύτηκε την Helen, ενώ υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει το σχολείο και θα μελετά σκληρά.
«Παντρεύτηκα την Helen επειδή την αγαπώ αν και δεν ζούμε όλη την ώρα μαζί», είπε, και πρόσθεσε: «Μετά τον γάμο , πέρσι οι άνθρωποι ρωτούσαν αν θα κάνουμε τη δική μας οικογένεια, αν θα κοιμόμαστε μαζί, αν θα κάνουν παιδιά, αλλά εγώ συνεχίζω να λέω ότι μετά το γάμο όλα επέτρεψαν στην κανονικότητα».
«Ο Sanele μετακόμισε στο Venda όχι πολύ καιρό μετά το γάμο, επειδή ήθελε να μάθει μια νέα γλώσσα, αλλά είναι πολύ κοντά. Οι οικογένειές μας είναι πολύ κοντά» είπε η 47χρονη μητέρα του νεαρού.
«Με τον τρόπο αυτό κάναμε τους προγόνους ευτυχισμένους. Αν δεν το κάναμε, τότε κάτι κακό θα πάθαινε η οικογένειά μας», κατέληξε η μητέρα.

αφρικηαφρικηαφρικηαφρικηαφρικηαφρικη

αφρικη

Εννιάχρονος παντρεύτηκε….62χρονη δύο φορές (ΦΩΤΟ) Εννιάχρονος παντρεύτηκε….62χρονη δύο φορές (ΦΩΤΟ) Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 18:15 Rating: 5
Από το Blogger.