Γιατί οι Βραζιλιάνοι μισούν τους Αργεντινούς;;;;


Γιατί οι Βραζιλιάνοι μισούν τους Αργεντινούς

Η προέλευση της ποδοσφαιρικής αντιπαλότητας μπορεί να πηγάζει σε όσα έγιναν μεταξύ των δύο χωρών πολύ πριν γίνει το άθλημα δημοφιλές σε αυτές. Γι’ αυτό κάποιοι θεωρούν ότι οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν Γερμανία στον τελικό.  
Βέβαια σήμερα ελάχιστοι θυμούνται τους πολέμους μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής και τις  πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Αντίθετα δείχνουν να μην ξεχνούν τους μεταξύ τους αγώνες, τις νίκες και τις ήττες.
Η αντιπαλότητα τους αφορά σχεδόν σε όλα τα αθλήματα, αλλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας είναι το γεγονός στον οποίο κανένας δεν θέλει να είναι χαμένος. Κι όμως, η ιστορία δείχνει ότι πλέον όλα αυτά πηγάζουν μόνο στο ποδόσφαιρο και στη λατρεία που δείχνουν οι οπαδοί για τις ομάδες. Διότι κατά τ’ άλλα οι κάτοικοι των δύο χωρών δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα απολύτως. Αντίθετα τους ενώνουν πλέον πολύ περισσότερα.

ΠΗΓΗ


Γιατί οι Βραζιλιάνοι μισούν τους Αργεντινούς;;;; Γιατί οι Βραζιλιάνοι μισούν τους Αργεντινούς;;;; Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.