ΞΑΝΘΗ: Σπίτια με κήπους από… χασισόδεντρα!





Στόλιζαν τους κήπους των σπιτιών τους με μικρές χασισοφυτείες δυο συγγενείς που συνελήφθησαν στην Ξάνθη και σε ένα χωριό της περιοχής, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας.



Αρχικά συνελήφθη ένας 57χρονος, στο σπίτι του οποίου στην Ξάνθη ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής δεν δυσκολεύτηκε να βρει τα τέσσερα χασισόδεντρα ύψους από 0,50 ως 0,97 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε. Στη συνέχεια, συνελήφθη και ένα 34χρονο συγγενικό του πρόσωπο σε κοντινό χωριό, που και αυτό καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια ύψους από 0,08 εκατοστών ως 1,80 μέτρου. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στο περιφραγμένο οικόπεδο του σπιτιού του καλλιεργούσε μια ολόκληρη φυτεία από 38 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 9,35 εκατοστών ως 1,75 μέτρου ένας 62χρονος ο οποίος συνελήφθη σε χωριό της Πιερίας. Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ξερίζωσαν και κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


*** Μια συσκευασία η οποία περιείχε 224 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατέσχεσαν οι άνδρες του Τ.Α.Ε. στην κατοχή ενός 63χρονου στα Χανιά και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δράστης είχε ακόμη δυο τσιγαριλίκια και δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ


ΞΑΝΘΗ: Σπίτια με κήπους από… χασισόδεντρα! ΞΑΝΘΗ: Σπίτια με κήπους από… χασισόδεντρα! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.