Δείτε το επιχειρησιακό πλάνο φιλόδοξου διακινητή κοκαΐνης...





Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για ένα κύκλωμα στην Κρήτη που είχε στήσει μια τεράστια επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών δίνει δικογραφία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, που φέρνει στο φως το Cretalive.



Επικεφαλής του κυκλώματος φέρεται ένας 23χρονος που διακινούσε ναρκωτικά και εκβίαζε Ηρακλειώτες με τοκογλυφικούς όρους. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι συναλλαγές γίνονταν στον χώρο στάθμευσης της Β' ΔΟΥ Ηρακλείου, μπροστά από το σπίτι του 23χρονου.

Όταν κίνησαν τις υποψίες, "βάφτισαν" τα ναρκωτικά "γύρο", "ψωμί" και "παστίτσιο" για να μην υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία στις συνομιλίες τους.Στην δικογραφία αναφέρεται και περιστατικό κατά το οποίο ο 23χρονος πηγαίνει στο ΤΕΙ όπου βρίσκεται σε εξέλιξη κατάληψη. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία παραδίδει σε δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας φοιτητής, ένα γραμμάριο κόκας. Λίγα λεπτά μετά και σαν καλός επαγγελματίας επικοινωνεί ξανά μαζί τους και τους ρωτά αν τους άρεσε το προϊόν.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην δικογραφία για το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στην τοκογλυφική δράση της οργάνωσης με τον 23χρονο να απειλεί και να εκβιάζει. "Θα σου βγάλω τα δόντια με την πένσα" και άλλες τέτοιες απειλές εκτόξευε ο 23χρονος σε όποιον του χρωστούσε.

Αποκαλυπτικά είναι και τα στοιχεία για το πώς ξέπλενε το μαύρο χρήμα. Κατά την ΕΛ.ΑΣ, ο νεαρός αν και άεργος, είχε καταφέρει "να συγκεντρώσει κινητή και ακίνητη περιουσία εφάμιλλη των μεγάλων επιχειρηματιών". Άνοιξε μάλιστα σουβλατζίδικο για να το έχει ως "βιτρίνα" επενδύοντας περισσότερα από 50.000 ευρώ για να λειτουργήσει το κατάστημα. Ενώ είχε μετοχές και σε στούντιο τατουάζ αλλά και σε γνωστό μπαρ της πόλης.

ΠΗΓΗ

Δείτε το επιχειρησιακό πλάνο φιλόδοξου διακινητή κοκαΐνης... Δείτε το επιχειρησιακό πλάνο φιλόδοξου διακινητή κοκαΐνης... Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.