ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους, προσπαθώντας να σώσουν γυναίκα από πνιγμό !


ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους, προσπαθώντας να σώσουν γυναίκα από πνιγμό !



Τραγωδία στην Πολωνία με πνιγμό επτά ανθρώπων στην προσπάθειά τους να σώσουν μία γυναίκα. Οι επτά έχασαν έχασαν τη ζωή τους από… ασφυξία ή πνιγμό, για να σώσουν μια γυναίκα που

είχε πέσει σε σηπτικό βόθρο στο χωριό Κάρτσοφκα, στα δυτικά της χώρας, με τν πυροσβεστική υπηρεσία να ανακοινώνει: “Οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατο επτά ανθρώπων ενώ άλλος ένας νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση”.






Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια φάρμα εκτροφής ζώων και τα περισσότερα από τα θύματα είναι μέλη της ίδιας οικογένειας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πολωνικής τηλεόρασης, μια γυναίκα που οδηγούσε ένα τρακτέρ έπεσε κατά λάθος μέσα στην τάφρο, βάθους τριών μέτρων και έκτασης 50 τετραγωνικών μέτρων. Οι άλλοι επτά άνθρωποι, συγγενείς της και εργαζόμενοι στο αγρόκτημα, έτρεξαν να την βοηθήσουν, μπήκαν με τη σειρά τους στον βόθρο και παγιδεύτηκαν εκεί.



Οι διασώστες ανέσυραν ζωντανή, αλλά σε άσχημη κατάσταση, μόνο μία γυναίκα 45 ετών η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


ΠΗΓΗ
ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους, προσπαθώντας να σώσουν γυναίκα από πνιγμό ! ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους, προσπαθώντας να σώσουν γυναίκα από πνιγμό ! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.