Παραδόθηκε 19χρονος για το διπλό φονικό στη Μάνη: κρατούνται δύο - αναζητούνται άλλοι έξι


Παραδόθηκε 19χρονος για το διπλό φονικό στη Μάνη: κρατούνται δύο - αναζητούνται άλλοι έξι



Στις Αρχές παραδόθηκε ένας 19χρονος που φέρεται να συμμετείχε στη διπλή δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη, την ώρα που οι αποκαλύψεις εξακολουθούν να συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Η Αστυνομία αναζητά άλλα έξι άτομα, ενώ ως αιτία για το φρικιαστικό έγκλημα φέρεται η οικονομική διαφορά για αγοραπωλησία αναβολικών.




Ο νεαρός που παραδόθηκε είχε κατονομαστεί από τον συνομήλικό του, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης και ομολόγησε. Η Αστυνομία ασκούσε πίεση στους οικείους του για να παραδοθεί, κάτι που τελικά ο 19χρονος έκανε περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνοδευόμενος από δικηγόρο.

Στο μεταξύ, οι Αρχές βρίσκονται στα ίχνη ακόμα έξι ατόμων που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση, ενώεντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και να οδηγηθούν και οι δυο νεαροί στον εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι δράστες έστησαν καρτέρι θανάτου στα δύο θύματα -που είχαν εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Τρίτης και αναζητούνταν- μετά από οικονομική διαφορά για αναβολικά. Οι νεαροί είχαν παραγγείλει στον 26χρονο Κωνσταντίνο Σγουρό, τον οποίο γνώριζαν από γυμναστήριο στην περιοχή της Καλαμάτας, ποσότητα αναβολικών αξίας περίπου 800 ευρώ, ωστόσο, τα σκευάσματα δεν τους είχαν παραδοθεί.

Το μοιραίο βράδυ, ο 26χρονος φέρεται να σκόπευε να εξασφαλίσει ακόμα μία καθυστέρηση από τους νεαρούς και πήγε στο ραντεβού παρέα με τον φίλο του, τον 25χρονο Γιάννη Κομμάτη, που δεν είχε καμία σχέση με την αγοραπωλησία και, τελικά, έχασε τη ζωή του εξαιτίας της.

Οι λεπτομέρειες του φονικού σοκάρουν: από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει πως οι δράστεςανάγκασαν τους δύο νεαρούς να γονατίσουν και, αφού τους έδειραν, τους πυροβόλησαν σχεδόν εξ’ επαφής με καραμπίνα! Στη συνέχεια, πέταξαν τις σορούς στο γκρεμό στον οποίο βρέθηκαν, ένα μέρος όπου οι ντόπιοι πετούν νεκρά ζώα, ελπίζοντας, προφανώς, ότι η δυσωδία της περιοχής θα καλύψει το έγκλημά τους…

ΠΗΓΗ

Παραδόθηκε 19χρονος για το διπλό φονικό στη Μάνη: κρατούνται δύο - αναζητούνται άλλοι έξι Παραδόθηκε 19χρονος για το διπλό φονικό στη Μάνη: κρατούνται δύο - αναζητούνται άλλοι έξι Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.